2015 m. liepos 24 d., penktadienis

Abachi mediena

Ji yra lengva, minkšta, šviesi, lengvai apdirbama, malonaus . Aukščiausios A klasės pirties mediena - pirties dailylentės, gultu mediena , kampukai, apvadai ir kt. Pirmoji kategorija - abači ( abachi ) mediena. Tai paprastumo tikslais naudojamas bendras keletų afrikinių medžių rūšių medienos pavadinimas.


Deginto (termo) abachi lentos gultui 25Xmm.

Otie (afrikietiško kedro) lentos gultui 25Xmm. Abachi gultai (alt-abachi sauna slats). Vilnius Kaunas Klaipėda Šiauliai . Lubų, sienų, gultų ir grindų grotelių mediena iš juodalksnio. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Prekiaujame visa pirtims skirta mediena.


Jei pageidaujate prabangesnės pirties, rinkitės Kanados kedrą ar abachi medieną iš Afrikos. Pirties dailylentės, gultų lentos.

Kokią medienos rūšį bepasirinktume, svarbu, kad ji būtu tinkamai . Tačiau pavadinimas abachi yra naudojamas . Vienas iš populiariausių medžiagų, naudojamų pirties interjerui ir gultams – egzotiškas Afrikos medis abachi. Jo mediena yra be dervų ir turi gražią bešakę . Jaukią atmosferą kuriantis himalajų druskos šviestuvas. Reguliuojamas nuotoliniu pulteliu. LED spalvotu apšvietimu.


Mes turime savo lentpjūvę, kur iš liepos medienos gaminame visus pirčių įrengimui. Juodalksnio mediena - Atgauk. Pirtis Kaltinėnuose Sienos - liepos ir degintos drebulės aukščiausios rūšies mediena. Gultai – afrikietiškas medis abachi ir kanadietiškas kedras. Gultų komplektai nuo 2eurų.


Medinės grindų grotelės pirtims, vonios kambariui. Arunas Trading International - kompanija tiekianti medieną ir jos produktus iš viso. Gulto lenta 25x95mm, abachi , A rūšis, m. Produkto peržiūros: 92.


Mediena tiekiama jau virš metų.

Tiekėjas: UAB Pirtele. Gaminame ir parduodame pirties medieną : dailylentės, gultai, karkasinė mediena. Prieinamumas: Sandėlyje. Liepos medienos apdaila. Pusapvalis šviestuvo gaubtas iš medienos : liepinis, juodalksnio, abachi ir kedro.


Tam naudojama ne tik liepa, drebulė, juodalksnis, bet ir jau plačiai užsienyje bei mūsuose paplitusios egzotiškos medienos rūšys – „ abachi “ iš Afrikos, . PJAUTINĖ MEDIENA Tikslingai dirbdami ir siūlydami tik aukščiausios kokybės standartus atitinkančią medieną , įgijome partnerių, dirbančių statybų ir gamybos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai