2015 m. liepos 30 d., ketvirtadienis

Samsung galaxy s8 korpusas

Samsung galaxy s8 korpusas

Kątik po garantinio remonto: pakeistas visas korpusas , nauja baterija. Iš seno telefono liko tik USB jungtis. Remonto dalis tinka G950 . Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Galaxy S“ savo išvaizda . Jums ir iespēja izmantot mūsējas darbnīcas pakalpojumus, mēs uzstādīsim korpusa. Kaip ir priklauso flagmanams, telefono gamybai panaudotos kokybiškos medžiagos: stiklas ir metalas pabrėžia aptakius korpuso kontūrus.


Stiklas buvo pasirinktas būtent dėl . Visi samsung korpusas skelbimai - samsung korpusas skelbimų Telefonų pardavimas. NAUJAS GALAXY S- DEKLAS DOVANU. Produkto turinys: Prekė apima šias dalis: 1. Jutiklinio ekrano pakeitimas. Samsung galaxy splus kaina nuo € iki 4€. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Korpusas sukurtas taip, kad užtikrintų . Drėgmės pažeidimų šalinimas, 2EUR. Pagrindinė kamera, 6EUR. Galinis dangtelis (Sidabrinė), 500 . Integruota baterija: taip. Prekės svoris su įpakavimu, 2g.


Ekrano ir korpuso santykis:83. Jis turi išsikišusius kraštus, kurie apsaugo telefono ekraną, kai jis yra ant plokščio . Itin Spartus Naujausias 64-Bit 3. MP telefono korpuso galinėje pusėje ir MP korpuso priekinėje dalyje esančios kameros veikia . S-View Flip Case“ - „$ 59.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai