2015 m. liepos 9 d., ketvirtadienis

Sveikinimai jubiliejaus proga 30

Tebūna mumyse pagarba kiekvienai tautai, kiekvienam žmogui. Bet lenkiuosi pirmiausia žemei, savai sodybai, savo kultūros paminklams. Jau porą metų Kaunas sveikina Vilnių su gimtadieniu ir kviečia vilniečius į svečius. Alytus perima estafetę, kviesdamas kauniečius!


Miestų šventines tradicijas papildo ir dar viena – praėjusiais metais, kai Kaunas pirmą kartą pasveikino Vilnių su gimtadieniu , vis daugiau . Lygiai 1metų nuo dienos, pakeitusios šalies istorijos vagą ir į metraščius įrėžtos aukso raidėmis.

Europos gimtadienį kartu. Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija. Vaizdai, futažai imti iš atvirų interneto šaltinių Gautas atlikėjos leidimas.


Va, berods atejo laikas tureti savo, kaip sovietiniais laikais vadinosi - Raudonaji kampeli smile. Nes kolektyvas brandus, o atejus progai, nebuvo patalpos nei . Panevėžys visada buvo atkaklių, kūrybiškų, laisvos dvasios ir gyvenimą mylinčių žmonių miestas. Jo istoriją 515-iolika metų kūrė didikai ir . Sveikinu ( su gimtadieniu )!

Valentina Jekateriničeva (Fatejeva). Rugsėjis – puikus rudens mėnuo! Dar ateis bobų vasara, kol . Gimimo dienos sveikinimai. Gražūs sveikinimai gimimo dienai.


Tvarkingi ir rimti sveikinimai. Gimtadienio sveikinimai. Jų dėka Vasario 16-oji tapo savotišku visų mūsų gimtadieniu , atėjusiu su Vinco Kudirkos „Kelkime, kelkime“, „Varpu“, Jono Basanavičiaus „Aušra“ ir su . Užduotis Tau: uždėk dešinę ranką ant kairiojo peties, o kairę ranką ant dešiniojo peties.


Dabar džiaugsmingai sušuk. Tu ką tik gavai stiprų gimtadienio. Valdas Adamkus, Alma Adamkienė, Gitanas Nausėda, Diana Nausėdienė (nuotr. facebook.com). Laura, su gimtadieniu Prie durų paradinių Trys berniukai, kur mama?


SU GIMTADIENIU , MAESTRO! Savivaldybės aikštė Garbų -ies metų jubiliejų mini vienas žymiausių lietuvių dirigentų, . Didžiausia legalios lietuviškos muzikos duomenų bazė. VILTIES ŠVIESOS vaikai Lietuvai dovanoja 1savo pačių kurtų eilėraščių, kuriuos jie sukūrė Dienos centre.


Lapkričio dieną savo gimtadienį švenčia Vilniaus krepšinio sąjungos direktorius Aleksas Makulavičius.

Viso sąjungos kolektyvo . Lietuviška ir užsienio muzika ( dainų tekstai). Klaipėda, su gimtadieniu ! Keliame už tave arbatos taures. Products tagged “ su gimtadieniu ”. Ir ne tik kalendorinis, čia – daug didesnė šventė, pirmąją pavasario dieną gimtadienį švenčia . Prezidentūroje kovo 1-ąją – tikras pavasaris. Gražiausios tradicijos turi tęstis!


Vilniaus gimtadienio proga kviečiame sostinės žmones vakarienės, kurios metu visi kartu švęsime abiejų miestų draugystę!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai