2015 m. liepos 28 d., antradienis

Kalbu kursai

Kalbu kursai

Norite išmokti užsienio kalbą ar patobulinti jau esamas žinias? Tuomet kalbų kursai su KALBA kaip tik Jums. Rinkitės kalbą ir pradedam!


Kalbu kursai

Kalbų kursai Daugiau nei ketvirtį amžiaus mūsų užsienio kalbų mokytojai padeda jums pasiekti savo užsibrėžtus tobulėjimo tikslus. Nesvarbu, ar norite įgyti . Kitų užsienio kalbų kursai Lietuvoje pradedantiesiems ir pažengusiems. Užsienio kalbų kursai individualiai su dėstytoju ir mini-grupėse Jums patogiu laiku. Kursų pradžia ‎: ‎derinama Savaitės dienos ‎: ‎derinama akad.


Can mokymo centras, profesionalūs anglų ir kitų užsienio kalbų kursai suaugusiems, vaikams, įmonėms. Nori išmokti kalbą ir atrasti kitą pasaulį? Pasirink norimą išmokti kalbą ir registruokis į TAU tinkamą grupę! Taip paprasta tobulėti!


Skrivanek“ kalbų mokykla pasižymi išskirtiniu patikimumu ir aukštu kalbos dėstymo lygiu. Svarstote, kaip išmokti anglų kalbą? Sustiprintai lavinsite šnekamąją kalbą su tarptautinės patirties turinčiais mokytojais, taikant šiuolaikinius komunikacinius metodus. Kalbinės simuliacijos sukurs . Soros International House kalbų kursai Vilniuje suaugusiems.


Individualūs kursai orientuoti ir derinami su klientu pagal Jam patogų laiką ir. Ne tik profesionalius užsienio kalbos kursus , bet ir gerą nuotaiką bei puikias . Profesionalūs užsienio kalbų mokymai įmonėms ir fiziniams asmenims. Anglų, norvegų, švedų ir kitų kalbų kursai. Naujos A1-Canglų kalbos grupės Kaune pirmadieniais - penktadieniais nuo val iki 20. Formuojamos įvairios grupės.


Kalbu kursai

Išduodami kalbos mokėjimo lygmens sertifikatai. Kviečiame visus norinčius tobulėti prisijungti prie užsienio kalbų kursų ! Kodėl verta rinktis užsienio kalbų kursus būtent Mykolo Romerio universitete? Juose galite mokytis ar tobulinti anglų, vokiečių, . DANŲ, ŠVEDŲ, NORVEGŲ, SUOMIŲ KALBŲ KURSAI.


Darbas nedidelėse grupėse (4-asmenys) Betarpiška ir darbinga mokymosi aplinka. PERFECTUS individualūs kalbų kursai parenkami atsižvelgiant į Jūsų unikalias asmenybės savybes, tikslus, mokymosi stilių. Anglų kalbos kursai – puiki investicija į save! Išbandykite užsienio kalbos kursus internetu. Study Plan International“ siūlo užsienio kalbų kursus tiek Lietuvoje, tiek užsienio šalyse.


Kursų tikslas – mokyti anglų kalbos krašto apsaugos sistemos (KAS) karius, valstybės tarnautojus ir pagal darbo sutartis dirbančius darbuotojus, kitų Lietuvos. Mokykitės vokiečių kalbos kartu su pasaulinės rinkos lyderiu vokiečių kalbos mokymo srityje. Kviečiame mokytis norvegų, švedų, danų, anglų ir kitų kalbų mūsų kalbų mokykloje. Visada svajojote išmokti pagrindinių žodžių ir posakių, kurių jums reikės kelionėje, bet manėte, kad tai jums per sunku?


Nustebsite, kaip sparčiai jų išmoksite . Kalbų kursų įmonė Baltic Media Lithuania siūlo greitai ir kokybiškai mokytis kalbų grupėse arba individualiai. Kalbų kursai užsienyje - tai puikus ir greitas būdas išmokti naujos kalbos ar pagilinti jau turimas žinias, sutikti įdomių žmonių bei patirti daugybę nepamirštamų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai