2015 m. liepos 3 d., penktadienis

Epub knygos

Didžiausias EPUB knygų pasirinkimas internete. Dažnai klausiama, kokią knygą galiu atsiųsti mainams, jei tiek daug jų čia jau yra. Pdf, audio, epub knygos internetu nemokamai. Elektroninių knygų portalas.


Bernardas Gailius - Teisingas gyvenimas.

Augustė Jasiulytė - Šokanti giria. Artūras Valionis - Įvadas. Jei radote kokios knygos , kurios nėra šiame tinklalapyje, nuorodą, atsiuskit mums. Mobi, DjVU, EPUB ar kiti), prašome kreiptis ir paros eigoje konvertuosime į . Mūsų epub formato knygos paverčiamos į Kindle mobi formatą atidarius jas vieną kartą . Išsirinkite jums tinkamiausią elektroninę knygą ir atsisiųskite greičiau nei per minutę.


Atsakymai į klausimus apie elektronines knygas.

Kas yra „ ePub “ formatas? Kaip elektronines knygas skaityti išmaniajame telefone arba planšetiniame . Kauno technologijos universiteto e - knygos. Didelis lietuviškų epub knygų pasirinkimas, nuo grožinės iki mokslinės literatūros. Nemokamos elektroninės knygos , pdf knygos. Atsisiųsti knygas galite be registracijos.


Pradedančiųjų vairuotojų psichologinės charakteristikos ir jų svarba kelių eismo taisyklių pažeidimams. Kristina Žardeckaitė-Matulaitienė, Auksė Endriulaitienė, . Pagalba įsigyjant e - knygas. Kokie e - knygos privalumai? E - knygos turi keletą privalumų, lyginant su. Kuris e-knygų formatas man labiau tinka?


Klasikos knygos ir kiti rašiniai bei skaitiniai. Taip yra todėl, kad įprastos knygos būna. EPUB formatais, kurie yra visai nedideli – jie gali užimti net mažiau nei viena įprasta.

Mūsų elektroninėje parduotuvėje elektroninės knygos yra parengtos ePub formatu. Pub – populiariausias elektroninių knygų formatas, kuriuo galite skaityti. Kaina vienos knygos - 1e Kaina perkant tris knygas - 2e Dėl kilusių klausimų kreipkites. EPUB (tinka daugybei įrenginių), MOBI (skirti “Kindle” skaityklėms) ir išmaniesiems telefonams . Kaip pasigaminti iš PDF EPUB (ar Kindle formatą) kuris….


Apie elektronines knygas ir PDF vertimą į EPUB ar Kindle skaityklėms suprantamą . Mokomąja knyga siekiama supažindinti su pagrindiniais skaitmeninių knygų maketavimo EPUB formatu principais. Imkite ir skaitykite mūsų išleistas el. Knygų katalogas (galima atsisiųsti EPUB , MOBI, PDF) OPDS katalogas išmaniųjų ir . Visiems, turintiems LIBIS skaitytojo pažymėjimą, papildomai užsiregistruoti nereikia – norint naudotis visomis portalo. Lithium is an EPUB reader.


Lengvai konvertuokite elektroninių knygų EPUB ir MOBI failus į PDF naudodamiesi šiuo nemokamu keitikliu. Pub , iBooks autoriaus knygas ir dabar PDF su iBooks ir iCloud. Tai ne tik leidžia skaityti jūsų prietaise,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai