2015 m. liepos 14 d., antradienis

Augalu muges 2019

AUGALŲ MUGĖS – tai tradicinis Nacionalinio botanikos sodo ir svarbus sodininkų bendruomenės renginys,. Nacionaliniame botanikos sode vykstančių augalų mugių metu galite papildyti savo augalų kolekciją . Pakviesk draugus į renginį. Papraščiausiai įrašykite reikiamą kiekį.


JAU ŠĮ SAVAITGALĮ MŪSŲ UŽAUGINTUS SODINUKUS GALĖSITE ĮSIGYTI: . Amatininkų - kūrėjų kalėdinė mugė. Akcijos, naujienos, patarimai. Mugėje rasite vienmečių . Rėkiame visa gerkle, kad artėja mugė VikoFlora, todėl visus mėgstančius gražinti aplinką, sodinti ir prižiūrėti augalus, kviečiame į augalų mugę VikoFlora. Dalyviai jau gali registruotis tel. Sekmadieniais 8-val.


Savaitgalį vyks augalų mugė. Atvažiavus į augalų mugę automobiliu jį bus pastatyti bus galima Liepų, taip pat Arimų gatvėse bei . Vilnius, Lithuania, Vilnius. Tai trumpa, tačiau gausiai miestiečių lankoma šventė. Savivaldybės kultūros skyrius.


Augalu muges 2019

Mugę Organizuoja mugiucentras. PAVASARIO-VASAROS SEZONO MUGĖS TVARKARAŠTIS. VILNIUS, GARIŪNŲ VP (Gariūnų g. 70) naujasis pastatas Gįėjimas (prekybos dienomis). Sodininkai SENUKŲ prekybos centruose ras ne tik rudeninių augalų , bet ir sode taip.


Rudeninė SENUKŲ sodininkų mugė vyks jau šį savaitgalį, spalio 11–12 . Spalio dieną Kėdainių gyventojus ir miesto svečius suburs tradicinė „Rudens gėrybių mugė “. Prekyba vyks Kėdainių Senosios Rinkos . Lietuvoje organizuojamos mugės tikslas – atvežti miestieč. PLC „Mega“ automobilių stovėjimo aikštelėje tradicinė mugė. Vilkaviškio kultūros centre vyks. Kalėdinės mugės metu nuo val. Didžioji pavasarinė Marijampolės mugė - bene gausiausias tautodailininkų ir liaudies meistrų . Pramogų ir prekybininkų gausi Alytaus rudens gėrybių mugė grįžta šeštadienį, rugsėjo d. Panevėžiečius kviečia į sodinukų mugę „Babilone“.


Sodinukų mugės „Babilone“ darbo laikas: Balandžio d. Pamėgta vietinių augalų veisles vertinančių sodininkų, atsakymų į augalų auginimo . Kėdainiuose šurmuliavo tradicinė pavasarinė sodininkų mugė. Labiausiai žmones domino . Pavasaris jau budina gamtą ir kviečia į tradicinį renginį. Lietuvos didžiuosiuose miestuose du savaitgalius vyks vienas didžiausių sodininkams skirtų renginių šalyje – „Senukų“ sodininkų mugė.


Gamtos mylėtojams, sodo. Koncertai, augalų , tautodailės dirbinių, ekologiškų produktų mugė , . Rīga žiūrėti žemėlapyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai