2017 m. birželio 20 d., antradienis

Kriksto skraiste ir zvake

Kriksto skraiste ir zvake

Megzta skraistė su žvakės. Ją kunigas uždeda vaikučiui per krikštynas. Senaisiais laikais, pakrikštytam žmogui būdavo velkami nauji balti marškiniai, kurie . KRIKŠTO SKRAISTĖS , KRIKŠTO ŽVAKĖS , ŽVAKIŲ PAPUOŠIMAI. Rūbeliai vasarai gaminami iš. Kriksto skraistė , krikštynų žvakė.


Rankų darbo rūbeliai krikštynoms, krikštynu aksesuarai. Puosnios pustos sukneles krikstynoms is minkstucio veliuminio tiulio. Linine kriksto skraistė.


Dar būtina įsigyti žvakės papuošimą, dėl saugumo, kad vaškas . As si sestadieni einu i krikstynas pas dvinukes, tai pirkau dvi baltas skraistes su melynom gelytems, o kita krikstamote pirko zvakes , pasakiau, . Siuvinėta vardinė krikšto skraistė puošta medvininiais nėrinukais. Kiek esu susidūrusi, tai reikia, nes krikšto rūbą (taip vadinama ta skara) laiko krikšto tėvas kartu su žvake. Natūralus bei tvirtas ir baltas. Iš pradžių norėjau Hubertukui skolinti Marko krikšto drabužėlį.


Kriksto skraiste ir zvake

Galite įsigyti internetu. Sudėtis: merino vilna 1 , šilkasPasirinkus skraistę su žvakės papuošimu, papuošimas veliamas iš skraistės spalvos vilnos. Ilgos tiulio skraistės komplektas - 16. Ilga balta tiulio skraistė , žvakės papuošimas ir žvakė su angeliuku. Skraistės dydis 70x70cm.


Visas ilgis skraistės matuojant nugaroje apie 53cm. Krikštynų skraistė dedama krikštijamam vaikeliui. Krikštatėviai taip pat turėtų pagalvoti ir apie krikšto žvakę. Parduodu rankų darbo vienetinius krikšto rūbelius, skraistes. Atsiųsčiau į kitą miestą.


Kriksto skraiste ir zvake

Krikštamotė rankose laikė krikšto skraistę ir žvakę , krikštatėvis . Susijęs su atsakymu į klausimą: ar krikšto skraiste būtinai turi būti balta . Ilgą kelią nušvies tavo širdyje (paimama krikšto žvakė , parodoma svečiams ir perduodama tėvams). Specializuota krikšto prekių parduotuvė. Jūs neklystate: kalbant apie materialų pasirengimą, reikalinga krikšto žvakė bei. Nerta krikšto skraistė , krikšto žvakės papuošimas ir nerta beretė.


Komentarų nėra: Rašyti komentarą. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Krikšto žvakės Lietuvoje, įmonių paieška Info.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai