2017 m. birželio 14 d., trečiadienis

Marskineliai lietuva moteriski

Marskineliai lietuva moteriski

Vyriški marškinėliai su aukso spalvos Vyčiu. Turite klausimų apie šią prekę? Prekės kodas:LTM0Prieinamumas:Prekyboje.


Marskineliai lietuva moteriski

Lithuania Dakaro ralio B. Vanago marškinėliai su Vyčiu - Šiek tiek apsitryne raides ant rankovės, bet daugiau nėra trūkumų. Pilki marškinėliai su Vyčiu , floko spauda. Medvilniniai marškinėliai trumpomis rankovėmis su Vyčiu, pasiuti iš 1 medvilnės, apvaliu. Visų Vilniaus maratono dalyvių šiemet laukia išskirtinė dovana – medalis su heraldiniu Vyčiu.


Jo projektas ir nauji maratono marškinėliai. Parduodame emblemas, antpečius, marškinėlius, tautinę atributiką ir kitas mūsų gamybos prekes. Užsiimame šilkografija, audimu, siuvinėjimu.


Tai drąsus raitelis apginsiantis savo šalį, kuriame įsikūniję ir mūsų protėvių karžygių vėlės, ir narsus. Raudoni polo marškinėliai su Vyčiu. Ieškai lauktuvių su lietuviška atributika? Vyčiu , vyriški tamsiai mėlyni marškinėliai su atšvaitais. Marškinėliai Nežinai ką padovanoti draugui (-ei)?


E-kanape apranga su atšvaitais. Išmarginti naudojant šilkografijos technologiją. Stilizuotas vytis ant maikutės. Patriotiniai marškinėliai su lietuviška simbolika.


Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą. TIKETA fano marškinėliai Su Vyčiu , Žali. Nuolaida galioja M, L dydžiams. Atributiką (marškinėliai, suvenyrai ir kt. prekes) galite . Puodelis su stilizuotu užrašu. Sudėtis: 1 medvilnė.


Pridėti prie pageidavimų. Didelis knygų pasirinkimas ir visada gera kaina. Nemokamas pristatymas į mūsų. Susikurk marškinėlius pats!


Marskineliai lietuva moteriski

AUDIMAS Kiekvieno skoniui, sportiniai vyriški marškinėliai. Dydis S, ilgis 5cm. Garsaus lietuvių dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus vyriški polo marškinėliai su tautine atributika - Vyčio ženklu.


Lengvai prižiūrimi, nesiglamžo, greitai . Lietuvos futbolo marškinėliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai