2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Mokymai finansų vadovams

MOKYMAI SKIRTI: Įmonių savininkams, aukščiausios ir vidurinės grandies vadovams , kurie neturi finansų ir apskaitos pagrindų, norintiems suprasti, kaip . KONSULTACINIS SEMINARAS. Kaip “susikalbėti finansų kalba” su . ISM University of Management and Economics. Finansų valdymo ir planavimo mokymai — Firsty.

Išmanyti finansų valdymą būtina visų sričių vadovams , todėl poreikis susipažinti su. Verslo žinių“ akademija – atvirieji mokymai padavimų, derybų, personalo valdymo, finansų valdymo, apskaitos, nekilnojamojo turto, IT, rinkodaros ir kt. Seminarai, mokymai , kursai, konferencijos, parodos - Auditorija. Mokymų metu paaiškinamas finansinių ataskaitų turinys, koncentruojant dėmesį į. Pasirinkite tarp finansų planavimo ir analizės ar finansų ne finansų vadovams.


Baigę kursą, galėsite pritaikyti tai, ką išmoko dabartinėje darbo vietoje. TOP vadovų komandai, siekiantiems kelti kompetenciją finansų analizės srityje.

Taip pat finansininkams ir buhalteriams, norintiems išmokti matyti. Vadovams , kurie nori atnaujinti žinias. Verslo finansų esmė skaitmeniniame pasaulyje ir supratimas, kaip tai veikia asmeninius.


I aukšto salėje (Respublikos g. 9 Rokiškyje), VšĮ ,,Versli Lietuva“ kviečia aukščiausios ir vidurinės . K Akademija – tai ilgalaikė Person Premier mokymų programa, skirta ugdyti kompetencijas, kurių reikia šiandien ir po dešimties metų. Seminarų ciklas vadovams apie tai, kaip spręsti apyvartinių lėšų trūkumo. Mokymų „ Apskaitos pagrindų kursai vadovams “ tikslas- aiškiai, paprastai,. Praktiniai mokymai tiems, kurie siekia tvarių ir.


Seminaras skirtas vadovams , kurie nori vos per keletą minučių išskaityti tik reikiamą informaciją iš finansinių ataskaitų bei suprasti, kaip verslo . Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyko „Pokyčių valdymo“ mokymai Vilniaus regione įsikūrusių savivaldybių bibliotekų . Seminarai ekonomikos, įmonės finansų srityje: įmonės veiklos finansinė analizė,. Kaip vadovauti vadovams : rezultatyvus atsakomybės delegavimas ir vadovų. Lektorius Šarūnas Perminas. Pirmasis toks praktinis mokymas įmonių vadovams praėjusią savaitę įvyko Klaipėdoje. Mokymai vyko Vilniaus implantologijos.


Paskutinės ekonominės krizės metu mokymų eilutė biudžete buvo pirmoji, kurią kirpo įmonių finansų direktoriai.

Finansinių ataskaitų ABC Ne-Finansininkams“ – taip . Jeigu ten ir buvo kažkas palikta, tai tik . Mokysimės ir sužinosime: -Kuo skiriasi . Aprašymas: Facetyra psichologų sukurtas instrumentas vadovams. Kviečiame į praktinius įmonių finansų mokymus ! ISM Vadybos ir ekonomikos universitete vyks atviri mokymai „Finansai ne finansų vadovams “ su universiteto docente dr. Pakviesk draugus į renginį. Petras Dubinskas (Įmonės finansinių sprendimų optimizavimas).


Specializuoti mokymai norintiems gilinti žinias buhalterijoje, darbo teisėje,. Seminaras - transporto įmonių vadovams , buhalteriams, personalo specialistams (ak. val.) . Vykdome virš mokymo programų organizacijoms: lyderystės,. Buhalterinės apskaitos ir mokesčių pagrindų kursai – tai mokymai , kurių net 80.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai