2017 m. birželio 9 d., penktadienis

Orai rugseji

Iš pradžių temperatūra svyruos apie 20–laipsnius, o antrąją savaitę plūstels dar . Hurgadoje orai žiemos metu, daugiausiai nukrenta iki laipsnių šilumos. Tada Hurgados orai rugsėjį pradeda nežymiai vėsti ir nors tebėra vasariškai šilti,. Rugsėjo ir spalio mėnesiais ne vienas turistas maudosi jūroje, deginasi paplūdimiuose ir kitaip turiningai leidžia.


Jau gegužės mėnesį prasideda poilsiautojų sezonas, o nuo birželio iki rugsėjo čia jų daug. Pats sezono įkarštis – rugpjūčio .

Tuomet Dubajaus orai rugsėjį pradeda nežymiai vėsti ir nors tebėra . Todėl, jeigu taip gavosi, kad pailsėti galite tik šį mėnesį, drąsiai rinkitės Romą, kadangi tikrai . TV TVir TVserialus, filmus, žinias internetu nemokamai. Tiesioginės transliacijos: Lietuvos talentai, X Faktorius, Krepšinis tik TV3Play. Geriausia į Turkiją keliauti pavasarį (balandį – gegužę) ir rudenį. Turkija yra labai mėgiama poilsio vieta dėl itin palankaus klimato.


Orai , renginiai, pramogos Kipre. Maljorkos klimatą įtakoja “šalto” Atlanto vandenyno srovės bei “karštas” Afrikos.

Rugsėjį temperatūra vėl leidžiasi link 27°C. Italiją rekomenduojame aplankyti pavasarį, maždaug balandžio – gegužės mėnesiais, taip pat rudenį , spalio – lapkričio mėnesiais. Tuo metu orai Italijoje yra.


Londone būna šiltesni nei Lietuvoje, nes stulpelis retai nukrinta mažiau. Londono orai rugsėjį pradeda nežymiai vėsti ir nors tebėra vasariškai šilti, . Pirmojo rudens mėnesio pradžia nudžiugins visus tuos, kurie pavargo nuo karščių ir sausros. Po itin šilto savaitgalio, pirmoji rugsėjo savaitė jau bus gaivesnė. Pirmadienį į šalį atkeliaus lietus, šiluma palaipsniui iscaro. Prasidėjo pirmasis rudens mėnuo – rugsėjis.


Pasak Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos, pirmosios rugsėjo dienos įprastai dar pratęsia . Pavasario sezonas trunka nuo kovo iki gegužės, rudens – nuo rugsėjo iki. Rytų pakrantėje vasarą ir rudenį vyrauja šilti, sausi orai , maža lietaus tikimybė. Dieną orai šils iki 16–laipsnio.


Labai panašūs orai išsilaikys ir . Oslo orai rudenį pradeda žymiai vėsti, tačiau šiuo laikotarpiu mieste yra mažiausiai turistų. Norvegijos sostinėje šaltos, bet gražios, o atostogos šių metų . Nutarėte vasarą neatostogauti ir verčiau porai savaičių pabėgti iš Lietuvos rudenį , kai mūsų šalyje orai ima bjurti, tačiau nežinote, kur keliauti?

Net rudenį orai Šventojoje apie pora laipsnių šiltesnis negu rytinėje Lietuvoje, deja, buvimą prie jūros gadina smarkūs vėjai, didelė santykinė oro drėgmė. Pereiti į Tailando orai rugsėjį - Rugsėjis Tailande dažniausiai yra pats drėgniausias mėnesis metuose, kurio metu visa šalis sulaukia įvairaus kiekio . Gegužę ir birželį po truputį nusistovi ramesni orai su pastovia. Vasaros sezonas Algarve prasideda birželio mėnesį ir tęsiasi iki rugsėjo. Kasdien kurorte būna ilgos saulėtos dienos ir didelis karštis. Vidutiniškai temperatūra . Informacija apie Kroatijos klimatą, turizmo sezonas Kroatijoje, orai ir pagrindinės.


Daugelis žmonių lanko Kroatiją balandžio- rugsėjo mėnesiais, mat šiuo metu . Mažiau vėjuoti ir lietingi orai būna birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Rugsėjo - spalio mėnesiais ne taip karšta kaip vasarą, o jūra dar šilta. Vasara Maljorkoje trunka nuo birželio iki rugsėjo mėnesio. Vėliau rugpjūtį pakyla net iki laipsnių ir rugsėjį vėl nusileidžia iki laipsnių.


Tiesa, orai Amsterdame yra jūriniai, tad žiemos metu tikėkitės žvarbaus vėjo gūsių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai