2017 m. birželio 23 d., penktadienis

Marskineliai vytis

Marskineliai vytis

Vyriški marškinėliai „ Vytis “. Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose! Pasiekiama: ,€ su PVM. Minimalus užsakymo kiekis šiai prekei yra 1. Pasipuoškite marškinėliais su trisplavio Vyčio dizainu. Pasirinkę funkciją „Keisk esamą“ . Juodas vytis “ (Kontūras).


Senasis vytis “(pilkas). Informacija: audinio sudėtis: . Kaklas elastingas su dviguba siūle. Lietuvos polo marškinėliai su VYČIU LIETUVA. Bliuzonas su gobtuvu LIETUVA senasis Vytis.


Užsakymai jus tikrai pasieks iki Šv. Kalėdų, jei užsakysite iki šių datų: Iki Gruodžio d. Audinio sudėtis: 1proc. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Medvilniniai marškinėliai trumpomis rankovėmis Vytis Lithuania. Marškinėliai „ Vytis “. Neradote tinkamo dydžio?


Marskineliai vytis

Raudoni marškinėliai VYTIS. Sudėtis: Medvilnė, Elastanas. Kiti galimi dydžiai: XXL. Tai drąsus raitelis apginsiantis savo šalį, kuriame įsikūniję ir mūsų protėvių karžygių vėlės, ir narsus. Siuvinėti marškinėliai.


Jeigu didžiuojiesi kad esi lietuvis, šie marškinėliai kaip tik Tau. Parduodamos naujos vėliavos. Kabinamos ant stiebo su metalinėm akutėm. Taip pat marškinėliai su Vyčiu.


Moteriški marškinėliai su baltu Vyčiu. Skalbti 30°C laipsnių vandenyje, rankomis. Lyginti žemoje temperatūroje – Max 100° . Spauda labai kokybiška ir ilgaamžė. Patogūs ir tamprūs, pagaminti iš medvilnės su elastanu, tinkantys tiek vyrams, tiek moterims. Lietuvai, tad nepamirškime pasipuošti marškinėliais su lietuviška atributika!


Išsiuntimo laikas: 3-darbo dienos. Kauno „Žalgirio“ dublerius ir KTU . Tikriausiai, jau skaičiuoji dienas iki vyrų Europos krepšinio čempionato pradžios. Tad visiems laukiantiems turime pasiūlymą! Aistringiausi krepšinio. Pradinis Bėk Unicef vaikų bėgime Ant vaikų bėgimo marškinėlių – keturmetės pieštas Vytis.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Marskineliai , maikutes, medvilniniai marskineliai , marskineliai su uzrasais, marskineliai trumpomis rankovemis. Išmarginti naudojant šilkografijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai