2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Savivaldos rinkimai 2019 kandidatai

Prašome kandidatų , jų atstovų susipažinti su skelbiamais duomenimis ir jeigu pastebėsite. Visuomeninis rinkimų komitetas „Nepartinė savivalda “, 1 3. Informacija apie diskusijų programas. Vyriausiosios rinkimų komisijos posėdis.


Mandatų skaičius be mero, 14. Gautų mandatų skaičius be merų, 0.

Kandidatų skaičius, 76. Numeris sąraše, Vardas PAVARDĖ . Iš jų: išsikėlę patys, 0. Politinių partijų iškeltų kandidatų sąrašų skaičius - 207. Savivaldybių skaičius, 60.


Pagal Lietuvos Respublikos savivaldybių tarybų rinkimų įstatymo straipsnio dalį Jūs turite atsakyti į šiuos klausimus:. Partijų sąrašų skaičius, 364. Duomenys skelbiami pagal kandidatų pateiktus pareiškinius dokumentus.

Alytaus rajono rinkimų apygardoje Nr. Daugiausia vietų savivaldybių tarybose užsitikrino visuomeniniai rinkimų komitetai. Komisija primena, kad savivaldybių tarybų, Respublikos Prezidento rinkimų ir rinkimų į . SAVIVALDYBIŲ TARYBŲ IR MERŲ RINKIMŲ JONAVOS RAJONO SAVIVALDYBĖJE.


Iš viso rinkimuose dalyvauja tūkst. Pakruojo „Atžalyno“ gimnazijoje vyks kandidatų į merus debatai. Kartu su rinkėjo kortele rinkėjui įteikiama savivaldybių rinkimų komisijų išleista informacinė medžiaga apie rinkimus , . Taip pat išrinkti kandidatai į merus tiesioginiuose mero rinkimuose savivaldybėse.


Ankstesniuose savivaldos rinkimuose amžiaus cenzas kandidatams siekė metų. Vilniaus miesto merą ir Vilniaus miesto. Siekdami užtikrinti efektyvų mūsų puslapio veikimą, jo veikloje naudojame slapukus (angl. cookies). Tęsdami naršymą sutinkate, kad jūsų kompiuteryje būtų.


Tinklo kanale: . Paduotų balsų skaičius. LR savivaldybių tarybų ir merų rinkimai – ATEIK IR BALSUOK! Pirminiais duomenimis, dalyvauti savivaldybių tarybų rinkimuose kovo 3-iąją. Pokalbis apie aktualiausias regiono problemas, .

Kada vyks savivaldybių rinkimai ir ką juose rinksime? Kiekvienas rinkėjas turi vieną balsą rinktis iš kandidatų į merus ir vieną rinktis iš sąrašų. Balsavimas iš anksto organizuojamas visų savivaldybių pastatuose nuo gegužės iki dienos nuo iki valandos. Tas kandidatas , kuris gavo mandatą vienmandatėje rinkimų . Tačiau yra partijų, kurios laukia gruodžio mėnesio. Esą tuomet pasitvirtins ir kandidatus savivaldos , ir kandidatus merų rinkimuose.


Norintiems sužinoti apie kandidatus , kurie ketina prisidėti prie Trakų krašto . Paremkite savo parašais el. Europos Parlamentą partijos Tvarka ir teisingumas sąrašą Plačiau. Skirkite GPM Plačiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai