2017 m. liepos 3 d., pirmadienis

Kinologija lsmu

Kinologija lsmu

Lithuanian university of health sciencies – one of the largest . KMEUC tikslas yra vystyti profesionalią kinologiją Lietuvoje,. LSMU Veterinarijos universitete praėjo konferencija skirta šunų gėrovės klausimams. Susirinko daug žmonių: nuo LKD atstovų, Veterinarijos . Pati esu LSMU III kurso medicinos studentė.


Kinologija lsmu

Kadangi jau prieš stojant į mediciną domėjausi kinologija ir turėjau slaptą viltį kada nors paraleliai . LSMU patvirtinta nauja bakalauro studijų programa „GYVŪNŲ MOKSLAS“. Pagrindinis pomėgis – kinologija. Kinologijos mokslinio ir edukacinio centro Profesionaliosios kaniterapijos tarnybos narė Žiedūnė Kmieliauskaitė su . Kinologija , žirgininkystė, egzotiniai gyvūnai, felinologija - tai studijų . Seminaras ,,Taikomoji Kinologija , LSMU VASA, Tilžės g. Kaunas, Kaunas, Lithuania. LSMU biblioteka ir informacijos centras.


Lietuvos kinologijos centro kinologai su augintiniais. Zoologija, kaip biologijos mokslų šaka, nagrinėja bendrąsias disciplinas. Gyvūnų mokslo specialistas ne tik žinos gyvūnų . Padedami tarnybinės belgų aviganės Kulkos pasieniečiai prie sienos su Baltarusija sulaikė tūkst. Studentų pasiekimų vertinimo sistemos principai yra įvardinti LSMU Studijų. Specializacijoje „ Kinologija “: Šunų mityba (IV semestras), Šunų . LSMU gimnazija: Bendradarbiaudama su LSMU teikia kokybišką išsilavinimą, orientuotą į biomedicinos ir biosocialinius mokslus.


Kinologija lsmu

Ugdo asmenybę, maksimaliai. Jaunųjų kinologų būrelio užsiėmimuose sužinosite apie šunis, jų kilmę, prigimtį, įvairias veisles, priežiūrą bei auklėjimą, dažniausias ligas ir pirmąją pagalbą. LSMU Slaugos ir rūpybos katedros studentės atliko pirmuosius mokslinius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai