2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Sveikinimai 50 jubiliejaus proga

Jubiliejinis stalas metų. Sveikinu Iš draugų per gimtadienį. Jūsų reikšmingo jubiliejaus proga ! Sugalvok, moteris, sujauk, seneli ! Matai, saulute šoka su menuliu tango.

Zodziu, situacija tokia:) Arteja tecio 60metu jubiliejus. Vyskupas Eugenijus Bartulis sveikina gimnazijos bendruomenę. Linkuvos gimnazijos 90-ies metų jubiliejaus proga išleistas. Laikraštukas-bukletas -čio jubiliejui.


Malonūs sveikinimai -mečio jubiliejaus proga. Ir mūsų sveika skubės į tave! Tad šia proga dovanokite naujų įspūdžių ir nepakartojamų potyrių,.

Gražiausi, šmaikščiausi ir nuoširdžiausi kalėdiniai sveikinimai vienoje vietoje. Gražiausi tostai gimtadienio proga bei užstalės palinkėjimai su gimtadieniu. Visko,kas pakelia nuotaiką ir suteikia prasmės nykiausiai dienai. Dovanos ir atributika gimtadienio proga , personalizuotos ar su gimtadienio skaičiumi. Spauskite,rinkitės,švęskite!


Tad mylimą, bragią sesę IRENĄ MOCKIENĘ 70ečio jubiliejaus sulaukusią meilė. Tad nuostabių švenčių proga Angelę Jonauskienę sveikina tėveliai, vyras, dukra. Mūsų mylimas seneli , sveikiname ir džiaugiamės šia nuostabia sukaktimi . Originalūs sveikinimai tėčio ir senelio sukakties proga.


Todėl vyras turi būti kruopščiai pasiruošęs metų jubiliejaus paminėjimui. Su seneliu gimtadienį, su kuo mes lygintume? Kaip žiburėlis dek ir šviesk, Gražus sveikinimas metų jubiliejaus proga.


Pagrindinis Forumas Įvairios temos Ką galima padovanot seneliui 80-čio proga? Ieškote originalios gimtadienio dovanos ar sukate galvą, ką ypatingo įteikti artimam žmogui jubiliejaus proga ? Nuostabu, mielai Jums padėsime! Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai gimtadienio proga !

Brangi sesute, sveikinu su gimimo diena. Prašau gimtadienio mergaitės gražiais nuoširdžiais žodžiais, įteikite gražią sveikinimą -mečio jubiliejaus proga moteriai ir ji gaus. Gimtadienio dovanos ar dovanos jubiliejaus ar gimtadienio proga. Norite padovanoti išskirtinę dovaną jubiliatui, bet nežinote ką? Sekmadienį, rugpjūčio 26-ąją, Katažina ir Deivydas Zvonkai skubėjo į ypatingą šventę.


Klaipėdos rajone, Radailiuose, savo dviejų sūnų, . Skleisk šilumą kaip skleidusi,. Kitiems kaltes atleidusi. Jo pėdomis, ieškočiau Jo saulės, slėpčiausi už Jo medžių, gerčiau iš Jo sakinių, kad tik sulaukčiau tokio amžiaus, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai