2017 m. liepos 13 d., ketvirtadienis

Knygų pratęsimas internetu

Mano sritis 3) įveskite savo skaitytojo pažymėjimo (kortelės) numerį . Vėluodami grąžinti leidinius, knygos grąžinimo terminą galite . Delspinigiai pradedami skaičiuoti kitą bibliotekos darbo dieną, pasibaigus knygos išdavimo terminui. Kaip rezervuoti leidinį? Pasiskolintų knygų grąžinimo pratęsimas internetu. Nuo šiol visi bibliotekos skaitytojai gali savarankiškai prasitęsti . Kataloge Svetainėje Grąžinimo termino pratęsimas. Centrinės bibliotekos įėjimo.


Knygų pratęsimas internetu

Bibliotekos knygas skoliname į namus tik LSMU studentams ir darbuotojams. Leidinių užsakymas ir rezervavimas internetu. Prisijungimas darbuotojams: Naudotojo vardas. Iš bibliotekos leidinius galite užsisakyti per elektroninį katalogą internetu arba. Informuojame, kad dokumentų užsakymai ( knygų , filmų ir kitų leidinių) nepriimami:.


Reikiamus leidinius rekomenduojame užsisakyti internetu iš anksto, . Kas gali naudotis Bibliotekoje esančiais kompiuteriais ir internetu ? Kiek kartų galima pratęsti knygos grąžinimo terminą? Powered by Kayako Help Desk. Prasitęskite leidinius“.


Knygų pratęsimas internetu

Viešojoje bibliotekoje veikia skyriai, abonementai, skaityklos. Pratęsimo instrukcija: . Naudojimosi knygomis terminą galima pratęsti kartus. LIBIS paieškos sitemoje bibliotekos . Skaitytojai leidinių paiešką ir užsakymą gali atlikti internetu. Užsisakant leidinius, visada reikia įvesti savo pažymėjimo numerį ir slaptažodį.


Naujos, naudotos ir elektroninės knygos internetu pigiau, patogiau ir greičiau, akcijos ir nuolaidos kasdien. Jūsų knygynas internete ! Jeigu reikalinga knyga. Negrąžinus knygos nustatytu laiku, mokėsite delspinigius: Eur už kiekvieną. Dokumentų išdavimo termino pratęsimas. Suteikiama galimybė naudotis internetu , bevieliu ryšiu, yra televizorius.


Abonemente nuolat atnaujinamos naujų knygų , teminės medicinos ir kitos. Skatiname Kretingos rajono vaikų ir jaunimo skaitymą, pasitelkiant modernias technologijas, elektroninių knygų pristatymus ir kūrimą. Elektroninės knygos sparčiai skinasi kelią ne tik į skaitytojų išmaniuosius. Tai padaryti galima klientams skirtoje interneto savitarnos svetainėje, kur nuo šiol įdiegta nauja funkcija – sutarčių pratęsimas internetu.


Didžiausias knygų išpardavimas. Sumokėk už pratęsimą internetu arba atsispausdink mokėjimo kvitą, jei pageidauji. Jei atsiimi hologramą banko skyriuje ir dar nesumokėjai už LSP pratęsimą , . Knygos internetu pigiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai