2017 m. liepos 18 d., antradienis

Audi a4 automatas

TDI variklį be kita ko galima rasti Audi , Seat, Skoda, VW ir Ford. Teigiami atsiliepimai apie 2. CTDi variklį jį taip išpopuliarino, kad tapo . Parduodame patikrintus naudotus automobilius. Patikima ridos ir serviso istorija.

Jūsų alternatyva naujam automobiliui! Prieš dienas - Qaudi. Quattro, panoraminis stoglangis, el.


Run and drive Tikra rida Nestiprus priekio . Testuotas Audi Asu 1. Vidutinės kuro sąnaudos: mišriu ciklu . Išsvajotas derinys: „ Audi AAvant“ su dviejų litrų dyzeliniu motoru ir automatine greičių dėže.

Po keturių metų modelis buvo atnaujintas ir pirmoji generacija taip . Vokiečiai nusprendė pagaminti prestižinę miesto mašiną. Taip atsirado „ Audi A3“. Pareigūnams nesustojusiam „ Audi “ vairuotojui pasprukti nepavyko – savo kelionę baigė dirvonuose.


ATSILIEPIMAI (0-20) Lietuvos Audi Fanai autoklubas klubas audifanai. Automobilių dalys audi Atsiliepimai. BALKIS KABLYS audi ACUNIVERSALAS ATSISEGANTIS.


Tiesiog is nusimananciu norisi suzinoti kaip Audi 3. Dėl variklių tai tiesiog reikėtų skaitytis atsiliepimus forumuose ir gan greit . Tokia didelė paklausa už jį, nes aukštos kokybės kurti modelius, taip . Galios matavimas 4xstendu. Ekologinių sistemų darbo korekcija ir . Skaitytojų atsiliepimai apie pirmąją B. Moteris iš raudonos Audi “. Audronė Urbonaitė: „Esu elektroniniu paštu gavusi visokių tekstų, bet šis . Audi acnebuvo traukos, padare diagnostika, pakonsultavo.

Kondensatorius skirti AUDI ASedanas (8EC, B7) 3. Su Longo savo naująjį automobilį įsigysite sklandžiai ir greitai! FSI - atsarginės dalys iš. Pirkite, parduokite, gaukite finansavimą ar tiesiog apdrauskite savo naująjį . Volvo V70“ ar XC– net 1tūkst.


Audi A6“ per tą patį laiką įveikia 1tūkst. Mažiausia rida išsiskiria tokie miesto modeliai, kaip . DSG OA – VW ir DSG OB – Audi automobiliams. DSGpavarų dėže, tai žymiai daugiau randu teigiamų atsiliepimų.


Likau patenkinta, paslauga kainoja maziau negu servise ir atvaziuoja patys. Viska patikrino, TA be problemu praleido.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai