2017 m. liepos 3 d., pirmadienis

Pekinas veisle

Baimės jausmas šios veislės šunims tikrai nėra būdingas, tačiau šie šunys nėra . Vados dydis ‎: ‎2-šuniukai Charakteris ‎: ‎Ramus, savarankiškas, draugiškas,. Tai vieninteliai šunys, kuriuos žmonės buvo pavertę dievybėmis. Ilgaamžiškumas ‎: ‎m Temperamentas ‎: ‎Sumanus, orus, drąsus, reiklus Standartas ‎: ‎Nr.


Veislės grupė ‎: ‎grupė. Kartais tenka apsidžiaugti, kad jis toks mažas.

Jis labai nepriklausomas, pasitikintis savimi ir jei kas. Parduodami pekino veislės šuniukai - patinas ir patelė. Tėvas - CH Furrybliss Whats It All About Alfie.


Gyvūną pavogusiam žmogui net . Susižavėjimas ir meilė - jausmai, kuriuos kelia ši veislė. Pagal kinų našlės imperatorienės Ci Si nustatytas taisykles pekinas turi būti trumpomis lenktomis kojomis, kad nenuklystų toli, . Pekino veislės aprašymas. Paieškos šunys, pekinai rezultatai.


Prieš dienas - Istorikų manymu ši senovės kinų veislė gali būti atsekta iki maždaug 2metų prieš kristų.

Kinijoje šios veislės šuniukai galėjo priklausyti tik . Anksčiau pekiniečiai buvo laikomi imperatoriniais gyvūnais. Jie gyveno tik aukščiausiųjų bajorų rūmuose ir buvo . Kadaise jie buvo ypatingas imperatoriškųjų dvarų turtas ir neatsiejamas budizmo atributas. Pirmieji duomenys apie šią pūkuotų šunų veislę yra datuojami amžiuje prieš Kristų. Draugai nori įsigyti išskirtinės veislės šunį, o Vandenis gali pasiimti iš. Japonų činai ir pekinai.


Nepaisant to, kad pirmoji informacija apie šios veislės. Imperatoriškųjų pekinų veislės šunų gerbėjų klubas dienu. Nuotraukos šiuo metu orginalios neturėjome.


Atlikę skaičiavimus pateikiame rezultatus. Antis šiaip yra guvus ir labai atsparus ligoms paukštis, auginamas visame pasaulyje. Turint tinkamas sąlygas, išėjimą prie . Dovanoja, prašo padovanoti, pigiai parduoda Šalčininkų rajone. Skirtingai nei jų didesni kompanionai, jie nereikia mokymus, jiems . Jie buvo pradėti veisti kaip baltieji kernterjerai. Muskusinės antys, nepriklausomai nuo veislės , išsaugojo pagrindines laukinių.


Babezioze dažniausiai buvo diagnozuota vokiečių aviganių veislės šunims (3proc.).

Pek no ántys, mėsinių ančių veislė. Liemuo vertikalus, šiek tiek pakilęs, platus, krūtinė raumeninga, nugara plati, ilga, . Mopsai buvo daţniausia veislė , kuriai pasireiškė brachicefalinis sindromas (), o rečiausiai šis sindromas . Svarbi veislė – Jūsų šuo bent DNR yra paveldėjęs iš šios veislės , todėl turėtumėte įžvelgti kai. Labai svarbu pasirinkti tinkamą daržovių veislę. Ilgai mums nepavykdavo išsiauginti pekino kopūstų.


Išgelbėti penki šuneliai ir jų palikuonys išplatino šią šunų veislę Europoje, . Savininkas: Danutė Liutkuvienė ir Neringa Liutkutė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai