2018 m. sausio 24 d., trečiadienis

Balionai vaikams

Krikšto žvakę padovanojo močiutė. Pavadinimas, Degimo laikas, ~ val. Exclusive“ didelė su dėžute, raidėmis ir skaičiais krikštijamo vaiko vardo ir datos užklijavimui. Ji turi būti saugoma visą gyvenimą, pakartotinai uždegama pirmosios komunijos metu ar per . Aš tai dar paminėčiau, kad pirmos komunijos žvakė, idealiu atveju, turi būti ta pati krikšto žvakė , išsaugota nuo krikštynų.


Vardinės krikšto žvakės ir papuošimai.

PATRIFLORA e-shop BEAUTY BOUTIQUE . Spalvos ir kitos dekoro . Ji simbolizuoja amžinąją šviesą, kuri žmogui nušviečia kelią, parodo teisingą . Rankų darbo žvakė iš bičių korio, dekoruota gintaru ir linu. Daiktadėžės, krikšto žvakės , paveikslai, sveikinimų albumai, krikšto pakabos, galvajuostės, dovanų dėžutės pinigams - visi darbai pateikti galerijoje! Tai yra vienas pagrindinių krikšto apeigų ar pirmosios komunijos sakramento rekvizitų.


Bordo spalvos metalizuotos stalo žvakės, vnt. Jos šviesa išsklaido tamsą. Verta pasistengti, kad ji būtų .

Natūrali žvakė , išlieta iš 1 vaško. Apjuosta nėriniuota baltos spalvos juostele. Na jug nera sunku paimti lina susiuti apvaliai ir apsiuti gifiuru šypsena paprasta. Man mama pasiuvo tai problemu nebuvo. Didžiausias krikšto ir šventinių batukų . Skraistės, žvakės , žvakių papuošimai.


Dovana - balta krikštynų žvakė. IŠPARDAVIMAS: turime tiek, kiek matote nuotraukoje, visų po vieną. Dekoruota krikštynų žvakė.


Darydami užsakymą įrašykite pageidaujamos žvakės numeriuką. AMPANINIO TIULIO ŽVAKĖS PAPUOŠIMAS Z-16. Visi krikstynu zvakes skelbimai - krikstynu zvakes skelbimų paieškos rezultatai Alio. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Ekologiškos rankų darbo krikšto žvakės yra įvairių spalvų – siūlome baltą, kreminę, rausvą, melsvą.


Jos gali būti su pasirinktu dailiu vardo, krikšto datos . Noriu dėl žvakės paklaust - krikšto zvake turi būt na7dojama ir per krikstynas, ir per vestuves ir pan. Tai koks jos ilgis turėtų būt? Jokių būdų negalima krikšto žvakės atiduoti ar išmesti, ji turi būti saugoma iki vaiko Pirmosios Komunijos, kur vėl ją uždegsite. Ne valia jos deginti kada tik .

Svarbiausias krikštynų atributas - žvakė, kuris simbolizuoja amžinąją šviesą, lydinčią visą gyvenimą. Puošni krikšto žvakė su stilingu rankų darbo papuošimu. Vienas iš privalomų atributų krikštynose - žvakė.


Perkant šio tipo žvakes vaiko vardo užklijavimas NEMOKAMAI. Pastelinės, žydros spalvos žvakės papuošimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai