2018 m. sausio 8 d., pirmadienis

Restoranas kaune

Agave - meksikietiškas restoranas. Kavinė -baras „Viva Kaunas. Kokie restoranai Kaune geriausi, kokios kavinės jaukiausios?


Skaityk šį straipsnį ir pasisemk patarimų, kur Kaune skaniai pietauti ar . Kauno restoranai neleidžia atsispirti jų kerams, o pasirinkimas toks didelis, kad kiekvienas . Geriausiai įvertinti restoranai , klientų atsiliepimai, nemokama staliukų rezervacija internetu.

Artimųjų ir Viduriniųjų Rytų restoranai Vilniuje. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Kviečiame į jaukią Trattoria ar modernų Ristorante.


Piccola Italia - italų restoranai Kaune. Nors Kaune galima aplankyti ne vieną turistinį objektą, šįkart mes, Agnė ir. Kauno senamiestyje įsikūręs restoranas taiko į aukščiausius . Reviews The only negations is on interior - there is some thing.


Vis dėlto jis vis dar išlieka geriausiai vertinamu restoranu Kaune.

Restoranas Daniela - A. Stengiamės, kad kiekvienas svečias jaustųsi . Yra dvi salės, žiemos sodas, šalia sauna ir baseinas. Viešbučio svečiams kiekvieną rytą nuo 7. Japonų maisto restorano Kamakura, Kaunas , Maironio g. Mūsų virtuvės meistrai dalinasi tuo, ką šiuo metu dovanoja gamta, sezoniniais ingredientais. Sėdėdami jaukiame krėsle su puikaus vyno taure, galite mėgautis . Lietuvos įmonių katalogas. Taip pat tai puiki vieta jauniesiems, organizuojantiems vestuves restorane Kaune arba kitoms individualioms Jūsų šventėms. Ieškote restorano arba konferencijų centro Kaune ? Sena skrynia“ pasižymi jaukia aplinka, aukšto lygio aptarnavimu, skaniu maistu ir prieinamomis kainomis.


Dienos pietūs ir meniu restorane GRYNas restoranas , Veiverių g. KARAVANSARAI Kaune : patiekalai iš Azijos: kirgiziškas plovas, mantai, kibinai, uzbekiška duona ir salotos, armėniški patiekalai ir kt. Apie Kauną, kaip rimtą gastronominę stotelę, kalbame vis daugiau ir daugiau. Išties ten ne tik drąsiai galima vykti gerų maisto patirčių, bet ir . LIETUVIŠKI PATIEKALAI, restoranas , UAB ŠEIMOS VALGYKLA, Laisvės al.


Connect to internet to see place info. Palangoje, apsipratęs su kosminėmis kurorto restoranų kainomis, grįžta į Kauną ir senosios .

Talutti restoranai Kaune. Skanus maistas, sočios porcijos, pusryčiai iki vėlumos bei nepamirštami įspūdžiai! Kaune esantis restoranas „Višta Puode“ yra išskirtinė vieta, kviečianti pasimėgauti sezoniniais patiekalais, kurie gaminami iš ūkininkų užaugintų pačių.


Magnus Hotel, Prie pat Kauno pagrindinės autobusų stoties įsikūrusiame. MAGNUS HOTEL – trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre, atvėrė duris. Jį pasiekti lengva iš netoli esančių senųjų Kauno bažnyčių, po apeigų einant pėsčiomis ar automobiliu. Floros simfonija Šventoji (Svečių namai, kavinė - restoranas ). Dėžutis - geriausia vieta švęsti vaikų gimtadienį.


Peržiūrėkite Vaikų kambario ir restorano nuotraukas bei kainas. Stilingas, užburiantis ir erdvus SALA restoranas kviečia mėgautis Nemuno. Erdvi lauko terasa su vaizdais į Kauno architektūrą natūralios gamtos fone leis .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai