2018 m. sausio 11 d., ketvirtadienis

Mergvakario atributika

Balionas „Mano krikštynos “, rožinis (cm). Ieškote, ką padovanoti krikštynoms , pirmosios komunijos, gimtadienio ar kita proga? Angelas Pirmosios komunijos proga. Siūlome šį auksinį angelą , kuris saugos kiekviename žingsnyje.


Norite dovanas krikštynoms įsigyti internetu?

Gali būti kaip miela dovanėlė krikštynų , kūdikio gimimo, vestuvių, gimtadienio. Lai bus šis angelėlis Tavo talismanas visą . MANO VAIKO KRIKŠTYNOS Krykštynos, kaip ir vestuvės, metams. Prekių paieška - KRIKŠTYNOMS. Krikštynoms Pasižadėjimai Krikšto Mamos dukrytei.


Casablanca (Vokietija). Statulėlė angelas „Sternstunden“. Kaip ir iš pavadinimo aišku, ši meškutė siūta specialiai krikštynoms.

Siūta mažai mažai mergaitei, kurios netrukus laukia svarbus . Instagram post added by minime. Rankų darbo lėlytė - angelas Livija išskrido į krikštynų šventę! Eglės Tamošiūnaitės autorinė juvelyrika. Rudos juostelės su angelu dekoras užsiriša ant žvakės.


Dovana krikštynu proga. Taip pat galima užrišti ant . Sidabro angelas krikštynoms. Juos galima panaudoti tiek ant kvietimų, tiek ant stalo kortelių ar lauktuvių . Medalionas ANGELAS (baltoje dėžutėje su rožiniu popieriumi viduje) 19. Smeigtukas skirtas smeigti į . Originalios dovanos krikštynoms , pirmai komunijai, sutvirtinimo sakramentui ir naujagimiams internetu.


Puiki dovana krikštynų ar kita proga, padėsianti taupyti pinigus. Taupyklė gali tapti vardine arba personalizuota išgraviravus Jūsų tekstą taupyklės priekyje . Baltų angelų apsuptyje mažojo Angelėlio krikštynų šventė… Ne taip kaip įprasta – vasarą, o žvarbų ir lietingą rudens pabaigos šeštadienį. Juvelyrė Eglė Tamošiūnaitė.

Stiklinė žvakidė - angelas. Medinė palinkėjimų knyga krikštynoms. Nustebinkite savo artimuosius ir padovanokite personalizuotą dovaną. Kitoje pusėje išgraviravus . Na, o tuomet, jei norite, kad dovana krikštynoms būtų simboliška, bet tikrai miela, puikiu. PROGRAMA - SIURPRIZAS Krikšto dieną pas mažąjį žmogeliuką į svečius atvyksta svečiai – angelai.


Patys artimiausi ir brangiausi angelai. Sveikiname jūsų vaiko krikštynas , Dabar Dievas jį saugo. Tegul grožis jį supa likime. Mes,krikštatėviai, Laurynas ir Indrė pasižadame (vaikučio vardas) pakrikštyti ir parinkti angelą sargą, kad jis visą amželį ją saugotų ir keliu .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai