2018 m. sausio 22 d., pirmadienis

Dovanoja suniukus alytuje

Tai pirma vada Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Vados tėvai – darbinių linijų, su būdingu veislei temperamentu ir aistra . Sveiki, taip jau susiklostė jog padovanojau šuniuka (kalytę), viskas buvo tvarkoje, bet šiandien gavau žinutę, jog šeimininkai išvyksta į užsienį ir nebegali jos . Parduoda, perka, dovanoja , poruoja. Juodas patinėlis, ruda kalytė. Dovanojamas Sokoladinis Labradoras 4. Užaugę bus vidutinio dydžio. Skiepyti, ėda sausą šunų pašarą.


Auksaspalvio retriverio šuniukai. Ilgaplaukiai vokiečių aviganių šuniukai. Rokiškis , Spalio d. Turime kalyciu ir patinuku. Priimama šuniuku rezervacija.


Alytaus regiono gyvūnų globos namai. Ieškau gyvenamosios vietos pas gerus žmones. Esu ramaus būdo, neįkyri. PARDUODAMI VOKIEČIŲ NYKŠTUKINAI ŠPICAI Tauro Kennel veislynas parduoda įvairaus amžiaus Vokiečių nykštukinius špicus. Temos: Pranešimai: 0. Alytuje žūti palikti penki šuniukai 7. Jums tai yra tik skaičiai, o mums kiekvienos dienos galvosūkis kaip šunis sutalpinti, pagydyti ir rasti tikrus namus.


Tai, ko nematote – EGZISTUOJA. Ieskau sausumos vezliuko. DOVANOJU JORKSYRO TERJERUS! Beglobius šunis aplankyti panorusiems vaikams Kauno prieglaudos durys neatsivėrė.


Buvome pažadėję, jog galės pavedžioti šuniukus , pamokę, jog per Kalėdas. DELFI - Turbūt istorija apie Ignalinos rajone esantį butą su milžinišku kiekiu šunų apskriejo beveik visą Lietuvą. Vieni smerkė ir teisė, kiti gailėjo . Purina“ inicijuoto socialinio projekto „Apie gyvūnų veisles iš pirmų lūpų“ dalis.


Projekto tikslas – padėti žmonėms . Tokio rezonansinio įvykio sujaudinta moteris pasiūlė už savo pinigus padovanoti tarnybai VSAT tinkantį šuniuką ir jį atgabenti į Lietuvą. Medų iš bityno prie miško. Kilmės Prancūzų buldogas šuniukai. ZOOTAIP švenčia savo metų gimtadienį ir Jums dovanoja nuolaidas visoms prekėms net 2 . ALYTAUS JURGIO KUNČINO VIEŠOSIOS BIBLIOTEKOS.


Motinystė ar tėvystė dovanoja daug džiaugsmo, švelnumo, malonių akimirkų, bet. Alytų ir laukti, kol dispečeriai nurodys, kas ir kur. Biržiečiai taip pat dovanojo koncertą: Biržų krašto senąją muziką Vecumniekų klausytojams pristatė „Siaudela“, pranešė mero patarėja Janina Bagdonienė.


NE MŪSŲ GLOBOJE, dalinamės Jurgos K. Asociacija „Keturkojo draugas“ dovanoja. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti ? Svetainė kuriama Skelbimai Paieška parduoda suniukus plungeje - Skelbimai Visiems, įdėti nemokamą skelbimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai