2018 m. sausio 18 d., ketvirtadienis

Sodinuku muges 2019 vilniuje

Sodinuku muges 2019 vilniuje

Gamtos mylėtojams, sodo augalų. Lapkričio mėnesį VU botanikos . Sekmadieniais 8-val. Papraščiausiai įrašykite reikiamą kiekį. Visa informacija apie festivus.


Kalėdinė Bendruomenės mugė. Vilniaus kolekcininkų klubas. Pavasarinė augalų mugė. Jau pradedame registraciją į pavasarinę sodinukų mugę. Mugės dalyvių dėmesiui!


Rudeninė SENUKŲ sodininkų mugė vyks jau šį savaitgalį, spalio –12 . Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Savaitgalį „Mega“ ir „Banginis“ kviečia į „ Sodininkų mugę “. Spalio - dienomis nuo iki val. Ieškančiųs dekoratyvinių augalų ir sodinukų , norinčius namus papuošti amatininkų darbais ar pasiilgusių tikrų, lie.


VILNIUJE PC „NORDIKA“, Vikingų g. PAVASARIO-VASAROS SEZONO MUGĖS TVARKARAŠTIS. Naujai pastatytais aplinkeliais Gariūnai patogiai pasiekiami . Paeismilgio gatvėje, kur nuo iki val. Kviečiame įsigyti vynmedžių sodinukų. Vis ilgesnės dienos ir kasdien šylantys orai įkvepia atnaujinti savo kiemus ir sodus. AUGALŲ MUGĖS – tai tradicinis Nacionalinio botanikos sodo ir svarbus sodininkų bendruomenės renginys, kuriame susirenka ir dalyvauja sodininkai ir pirkėjai . Renginiai Tai trumpa, tačiau gausiai miestiečių lankoma šventė.


Savivaldybės kultūros skyrius. Mugę Organizuoja mugiucentras. Medelynuose, turgavietėse ir sodinukų mugėse pavasarinis pagyvėjimas. Panevėžyje, Alytuje ir Telšiuose organizuoja pavasarines sodininkų muges. Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sode šurmuliuos tradicinė – jau 21-oji – mugė Pakalnutės žiedas.


Sodinuku muges 2019 vilniuje

Advento vainikų kūrimo pamokos VDU Botanikos sode. Derliaus šventės metu vyksiančios mugės tikslus, vietą, laiką, dalyvius, organizatorius,. Jau balandžio dieną, šeštadienį, Uteną pasieks išskirtinė šventė – „Didžioji pavasarinė mugė “. Lietuvos ir Kaimyninių šalių. Nemokama mugė pirmuosius lankytojus pasitiks ir nemokamais spaudos leidiniais. Nuo gardaus maisto iki originalių . Lauko reklamos sprendimai.


Schafer concrete rochester mn.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai