2018 m. sausio 15 d., pirmadienis

Geriausi automobiliai

Automobilių skelbimai ir atsiliepimai. Naudoti automobiliai , jų vertinimai, patarimai, modifikacijos, TOP automobiliai , aprašymai, straipsniai, foto, video, . Prieš dešimt metų, dar ekonominės krizės išvakarėse, didžioji dalis . Vokietijos automobilių techninės apžiūros asociacija „TUV“ kiekvienais metais pateikia duomenis apie tai, iš kelinto karto techninę apžiūrą . Vokietijos techninių apžiūrų asociacijos (TÜV) parengtos ataskaitos laikomos vienu iš geriausių šaltinių vertinant naudotų automobilių .

Kokį automobilį pirkti? Lietuviai pamažu žvalgosi į naujesnius automobilius , kurie ne tik užtikrina geresnį saugumą, bet ir suteikia geresnę . Modelis, gedimų dažnumas ir . DELFI - metų jubiliejų švenčiantis kultinis britų žurnalas „Top Gear“ išrinko geriausius pastarųjų dviejų dešimtmečių automobilius. Pirmiausia, pasižvalgykime, kokie automobiliai yra populiariausi tarp mūsų tautiečių.


Neabejotinais lietuvių favoritais yra „Volkswagen“ markės . Amerikos automobilių ekspertai įvardino geriausius naudotus automobilius.

Atitinkamą reitingą pateikė žurnalas „Consumer Reports“, užsiimantis. Lietuvos „Metų automobilio “ konkursas – jau dvidešimtas renginio istorijoje. Pirmame etape išrenkami septyni geriausieji.


Tikriausiai kartais pagalvojate - koks gi pats geriausias automobilis pasaulyje? Pabandykime jo paieškoti, koks jis turi būti, o gal koks jis yra. Taip smarkiai brangstant kurui, taupūs automobiliai populiarėja. Geriausi dyzeliniai automobiliai – variklių apžvalga.


Tai atbaidė dalį entuziastų, tačiau automobiliai vis tiek išlieka labai populiarūs. Ar yra universalus automobilis , kuris tinka visiems gyvenimo atvejams? Tačiau populiariausias – nebūtinai geriausias.


EuroNCAP“ geriausius automobilius renka pagal savitą, pačios organizacijos sukurtą sistemą. Autosalonų naujienos ir geriausi pasiūlymai. Apynaujai visų markių automobiliai su garantija.


Ar pamenat laikus, kai japoniški automobiliai valdė sporto pasaulį? Jei taip, turbūt sunku patikėti, kad dabar japoniška sportinių automobilių . Su Opel šeimos automobiliais jūs pasiruošę viskam.

Jie suteikia jums universalumą, komfortą ir saugumą, kurio reikia jūsų šeimai! Konkurso komisiją sudarė moterys iš . Kuo skiriasi Lietuvos ir Europos „Metų automobilio “ konkursai ir kodėl ne visada sutampa jų nugalėtojai? Pirmenybė dyzeliniams ir vokiškiems – taip atrodo populiariausių naudotų automobilių Lietuvoje sąrašas.


Antrąjį metų ketvirtį beveik trečdaliu ir . Vienas svarbiausių tokios kelionės atributų yra automobilis – jame praleidžiama daug laiko, o transporto išlaidos sudaro didelę dalį viso . JD Power kompanija apklausė apie . Amerikiečių leidinys Edmunds sudarė dar vieną reitingą. Visas analizuojamas tra. Vakaro metu buvo apdovanoti geriausi šiemet.


Toyota geriausi pasiūlymai. Kai kuriems gamintojams tai puikiai pavyksta, kai tuo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai