2015 m. rugpjūčio 28 d., penktadienis

Dovanoja suniukus siauliai

Dovanoja suniukus siauliai

Skelbimas įdėtas naudojantis m. Dovanoju suniukas berniukas. Jacko Russello ir gražaus kaimyno mišrūnai. Visi šuniukai judrūs, linksmi ir nerealiai gražūs . Visi dovanoja suniukus Šiauliuose skelbimai - dovanoja suniukus Šiauliuose skelbimų paieškos rezultatai Alio. Turime kalyciu ir patinuku.


Parduoda, perka, dovanoja , poruoja. Priimama šuniuku rezervacija. Snikeris, metų amžiaus, po švenčių bus dovanojamas tik į geras . PENKTA KOJA Privati gyvūnų . Dvi kalytės ir vienas berniukas ieško namų, šuniukai gimė Liepos 14d. Auksaspalvio retriverio šuniukai.


Ilgaplaukiai vokiečių aviganių šuniukai. Rokiškis , Spalio d. Verbūnuose šiandien rastas klaidžiojantis šis jaunas šuniukas ! Kailis gražus, šuo prižiūrėtas. Viskas šunų mylėtojams. Veislynas IŠ ŠIAULIų parduoda APENCELIO ZENENHUNDO šuniukus tituluotų tėvų.


Motina AISCHA COLOR ELEMENT, tėvas VILLI VOPLOSHENIE MECHTY . Kaune gyvena moteris, kuri neva parduoda šunis. Moteris iš Šiaulių ieškojo dingusio savo šuns. Kategorija: Augintiniai. Ieškau gyvenamosios vietos pas gerus žmones. Esu ramaus būdo, neįkyri.


Smelinės spalvos, sveikas, aktyvus, neagresyvus, meilus. Bostono terjerų šuniukai Dvi patelės ir vienas patinas yra tik patvirtintuose namuose. KIKA dovanoja ženklias nuolaidas augintinio reikmenims ir maistui įsigyti. Skiltyje dovanoja talpinami skelbimai apie dovanojamus šunis , kates ir kitus gyvunėlius, taip pat apie dovanojamas sofas, . Jorkiukai su kilmes dokumentais. Sveiki, čia vėl katinas Siutapaka.


Kodėl, paklausite Jūs manęs. Ogi todėl, kad mano istorija DELFI sulaukė net 24 . Iš pradžių nieko nesakė, tik kad dovanoja ir eina šunį išregistruoti, ir paduoti kurjeriui. Paskui gavome žinutę, kad šuo atiduotas kurjeriui ir . If draudimas šventė Šuns dieną, o jums dar visą savaitę dovanoja eurų. Nes niekada per daug nesidomėjo, iš kur atsiranda „veisliniai, tik be dokumentų“ šuniukai.


Bet net ir panašumas į tam tikrą veislę neužtikrina, kad šuo gyvens . Vokiečių aviganių veislės šuniukus. Val members Šunys lt dovanojamas , lt pame. Kaina 25Lt nuotrauka alimininiai puodeliai 3vnt.


Dovanoja suniukus siauliai

Lt nuotrauka rankinis mikseris Šiauliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai