2015 m. rugpjūčio 3 d., pirmadienis

Spa vilniuje

Spa vilniuje

Susipažinkite su teikiamų procedūrų įvairove ir kainomis. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite . Kviečiame apsilankyti ir skirti laiko sau!


Pasilepinkite masažų malonumais, savo mylimame kurorte! Akimirkos skirtos tik Jums - pamirškite stresą ir pasinerkite į SPA laiką tik sau. SPA centras ir masažo salonas senamiestyje. Kartais, galbūt, net tampa sunku išsirinkti, kuriame verčiausia apsilankyti, kuomet salonų sąrašas toks begalinis. ANNA LOTAN Veido odos šveitimas (10min.) ANNA LOTAN veido kaukė odos puoselėjimui.


Klasikinis atpalaiduojantis veido masažas ( 30min.). Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Situated in the historical PACAI palace, the SPA itself is designed to complement the guest experience . Various body and face treatments are performed by experienced SPA specialists. Dovanų kuponai per elektroninę parduotuvę. Modern SPA premises located in 16th century cellars include swimming pool, Jacuzzi, sauna, turkish.


Aukščiausios kokybės masažai ir SPA procedūros, profesionalumas, harmoninga aplinka, individualus požiūris ir gintaro terapija…. Lietuvos įmonių katalogas. Darbo valandos kintančios, priklausomai nuo savaitės dienos. Sporto klubo Fitus vandens zonoje rasite dvi. Reabilitacinis ir sanatorinis gydymas prie jūros kranto.


Apgyvendinimas ir gydymas prie juros. Viešbučių Europa Royale, Europa City ir Europa Stay - Spa paslaugos. VIP gift, and a spa visit. Vilnius Luxury Hotel More.


Provanso Kvapų pasaulis, kur masažo ir kūno šveitimo procedūros yra gyvenimo būdas, jungiantis tradicijas, religiją ir pagarbą gamtai. Daugelio moterų svajonė turėti dailią figūrą, taip pat ir iš nugaros pusės, anksčiau buvo nepasiekiama be silikono ar brangiai kainuojančių operacijų. Masažo salonas įrengtas jaukiu Maroko stiliumi. Jūsų laukia prabangus min. SPA ritualas, pasižymintis stipria raminamąja ir kūną atpalaiduojančia tamsiojo brut šokolado . Norite pasimėgauti atpalaiduojančiomis procedūromis?


O galbūt ieškote puikios dovanos? EIMOS GROŽIO CENTRAS ATVĖRĖ SPA CENTRĄ, KURIAME GALITE IŠBANDYTI APIE NAUJŲ PROCEDŪRŲ SU BASEINO IR PIRTIES MALONUMAIS! KVALIFIKUOTOS MASAŽO MEISTRĖS IŠ TAILANDO! Padovanok sau puikią savijautą!


Spa vilniuje

Garra Rufa žuvelių SPA kojoms, masažai, egzotiški mergvakariai. Grožio ir sveikatingumo centras. SPA , masažo, kineziterapijos, kūno procedūrų, kosmetologijos ir grožio salono paslaugos.


Vytautas Mineral SPA “ – vieninteliai Baltijos regione ypatingų mineralų SPA namai šiuolaikiškam žmogui, tad mūsų tikslas, kad kiekvienas svečias pailsėtų, . Rask patraukliausią SPA su nakvyne pasiūlymą poilsiui sau, o galbūt jau ir kalėdinę dovaną draugui(-ei)!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai