2015 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Dovanoju skalbimo masina dovanoju veikiancia

Dovanoju skalbimo masina dovanoju veikiancia

Sveiki gal kas dovanoja skalbimo masina labai reik. Dovanoju , atiduodu ivarius daiktus. Atiduodu veikiančia skalbimo mašina ,skubiai. Tik ka-kur apačioj truputį leidžia vandenį. Visi dovanoja skalbimo masina skelbimai - dovanoja skalbimo masina skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Dovanoju skalbimo masina dovanoju veikiancia

Keista dureliu guma ir blogai uztvirtinta apacia, tai siek tiek leidzia per dureles skalbiant. Viskas veikia, tik nekaitina vandens. Skalbykle ne kazkokia senoviska, naujesnio dizaino.


Issinesti ir issivezti patiems. Skalbimo mašinos Šilutėje ir Šilutės rajone. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti ? Tegu apie tai sužino visi! Beko, su veikiančia elektrine orkaite. Automatinę skalbimo mašiną Electrolux.


Integruojamą, gerai veikiančią indaplovę Miele. Labai geros būklės, veikiančią Beko skalbimo mašiną. Profesionaliai remontuojame skalbimo mašinas Panevėžyje, Panevėžio . Sveiki ieškau gal kas dovanoja arba nebrangiai parduoda skalbimo mašiną ? Gyventojai nenaudojamą, bet veikiančią elektroniką linkę dovanoti ? Parduodame puikiai veikiančią džiovyklę.


Labai reikalinga skalbimo mašina , sena sugedo nepataisomai, todėl,. Labai prašome žmonių, kurie galbūt keičiate skalbimo mašina ir norėtumėte atiduoti veikiančią savo seną ! Atsisaukiau i skelbima dovanoti skalbimo masina , susisiekiau, pasakiau, kad turiu veikiancia nebloga, bet reiketu pasimti patiems zmonems. Veikianti, Va ten ir yra tas HBH ir Genutes sodyba Tik. Kaunas PARDUODAMA KAIMO TURIZMO SODYBA SU VEIKIANČIU VERSLU.


Gal kas turi naudota, tvarkingai veikiancia automatine skalbimo masina. Vytautas Siniauskai vienišai senutei dovanojo nenaują, tačiau puikiai veikiančią skalbyklę. Tad pripilu dubenėlį vandens, įberiu skalbimo miltelių ir trinu skalbinius rankomis. Naujausias mano pirkinys yra skalbimo mašina.


Nenaudojamą, fiziškai ar morališkai pasenusią, bet dar veikiančią elektronikos įrangą K. Mažeika, esant galimybei, stengiasi dovanoti daiktus tiems, kam jų tikrai reikia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai