2015 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis

Iki nuolaidu kortele

Kas savaitę IKI, IKI EXPRESS parduotuvėse rasite atnaujintą kortelės ženklu pažymėtų prekių asortimentą, kuriam taikomos nuolaidos. Informacija apie kortelės. Turėsite tik vieną kortelę , tačiau ji suteiks tiek privilegijų, nuolaidų ir. O užsisakę „SEB Mylimiausia MasterCard“ turėsite banko ir lojalumo kortelę kartu. Prie Circle K EXTRA club lojalumo programos galite prisiregistruoti mūsų partnerio IKI nuolaidų kortele IKI Premija.


Iki nuolaidu kortele

Sėkmingai užbaigę registraciją, galėsite . Išsami informacija apie NORFA nuolaidų kortelę , akcijos, NORFA litai, nuolaidos, apsiperkant NORFA parduotuvėse. DANIJA nuolaidų kortelė - praktiškas būdas taupyti. DANIJA kliento kortelė - tai išskirtinės nuolaidos ir specialūs pasiūlymai DANIJA parduotuvėse ir internetu. Daugiau kaip 1nuolaidų PLC MEGA parduotuvėse, pramogų ir paslaugų vietose!


MEGOS nuolaidų kortelės gavimo taisyklės: Visi pirkėjai . Tai speciali nuolaidų kortelė - mylimiausia kortelė, su kuria galite gauti įvairiausių naudų perkant SENUKŲ prekybos centruose bei elektroninėje parduotuvėje. Ar žinote parduotuves, kurios taiko net kaupimą visoms prekėms? LIVIN lojalumo kortelę turėti verta!


Privalumai ▻ Kaupkite net nuo . Savaitėlė Šį savaitgalį su IKI nuolaidų kortele įvairių rūšių sūriams taikoma nuolaida! Nuo lojalumo kortelių , atrodo, jau plyšta pirkėjų piniginės, o jeigu kokios kortelės ir neturite, ją jums mielai pasiūlys įsigyti kasoje. Nuo tos akimirkos, kai kortelė randa vietą Tavo piniginėje, visus metus turi daugybę privilegijų. Nuolaidų taikymo apimtis (teritorija):.


Kortelės partnerio nuolaidų teikimo vietose. KIEKVIENAS IŠLEISTAS EURAS VIRSTA NUOLAIDOMIS. Douglas kortelės privilegijos tapo dar patrauklesnės ir naudingesnės Jums. Lojalumo kortelės galioja tik parduotuvėse Ermitažas. Perkant internetu negalioja akcijos su lojalumo kortele, nesikaupia lojalumo taškai.


NESTE nuolaidų kortelės anketa. Huracán Coffee ir „Šviežia Kava nuolaidų kortelių taisyklės. Partnerių nuolaidų kortelės. VIADA LT eksploatuojamose degalinėse (sąrašas), išskyrus „CASHDRIVE“ principu dirbančias degalines, aptarnaujamos ne tik . IA PLIUS – nuolaidų kortelė , sukurta lojaliems klientams.


EUROVAISTINĖS lojalumo programa – dar vienas to įrodymas. Vertiname savo klientų lojalumą ir sėkmingą ilgalaikį bendradarbiavimą, todėl pastoviems klientams suteikiame dar didesnes nuolaidas! Iki“ neatskleidžia, kiek turi lojalumo kortelių turėtojų. WAWA Generation lojalumo kortelė : specialūs pasiūlymai ir nuolaidos, naujienos apie naujas kolekcijas ir akcijas, pakvietimai į WAWA Generation renginius ir . Visoms nėštumo priežiūrai mūsų gimdymo namuose besilankančioms mamoms dovanojamos Mamos kortelės.


Klubo nario kortelė padeda taupyti! Apsipirkite, surinkite HOBBYSHOP parduotuvių čekių ne mažiau kaip už 1Eur ir gaukite HOBBYSHOP klubo nario kortelę. Tai išskirtinė kortelė , kuri Jums kasdien bus mylimiausia apsiperkant skirtingų partnerių prekybos vietose.


Nuo rugsėjo mėnesio gausios ir neįgalius vaikus, nepaisant jų amžiaus, prižiūrinčios šeimos jau gali pasinaudoti Šeimos kortele.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai