2015 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

Fotosesija studijoje vilniuje

Fotosesija fotostudijoje. STUDIJA foto” fotostudijoje daromos asmeninės ir kelių asmenų fotosesijos , . Užsisakykite fotosesiją sau, ar padovanokite savo mylimam žmogui. Gražios ir profesionalios nuotraukos papildys Jūsų asmeninį albumą arba papuoš Jūsų . Didelės šeimos (6-žmonių) fotosesijos kaina: ⦁ nuotraukų .

Galime suorganizuoti smagią gimtadienio fotosesiją – puikus pasiūlymas . Nėščiosios fotosesija studijoje ar gamtoje - įsimintinoms akimirkoms! Kiekvienais metais nuo lapkričio mėn. Kalėdinė fotosesija studijoje.


Ligitos Vaitkutės foto studija kviečia įamžinti gražiausias ir svarbias naujagimio akimirkas. DALYKINIS PORTRETAS STUDIJOJE : iki min. Dovanų kuponai fotosesijai, fotoknygos.


Vilniuje , gamtoje ar mieste.

Draugiška, jaunatviška bei kūrybinga. Jūsų visi charakterio bruožai atsiskleis skirtingų apšveitimų, fonų ir kitų studijos atributų dėka. Sveiki, esu studente, kuri jaucia didele aistra fotografijai.


Mokausi uzsienyje tad esant dideliam kruviui universitete fotografijai lieka labai mazai laiko. Galime fotografuoti studijoje su lempomis arba dienos šviesa. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Teatriška fotosesija įtraukia visus į smagų žaidimų, transformacijos ir improvizacijos sūkurį! Išbandyk visus kostiumus ir gerai praleisk laiką! Ruošiamės mergvakario fotosesijai studijoje. Norite atlikti nėščiosios fotosesiją studijoje ? Asmeninė fotosesija studijoje. Artėjančių švenčių proga ieškote dovanos?


Konsultacija telefonu dėl lokacijos, aprangos, temos . Ir daug … fotostudija vilniuje nuoma fotostudija pilaiteje provanso. Susisiekite su fotografu ir susitarsite dėl fotosesijos detalių ir eigos. Jūsų patogumui, studijoje teikiamos papildomos visažistės paslaugos.


Mini fotosesija Šypsokitės!

Pagaliau įsirengėme, įsikūrėme ir paruošėme Jums. Studiją patogu naudoti didesnėms fotosesijoms, kurioms reikia ne tik erdvės, bet ir . Standartinės iki val. Balandžio-lapkričio mėnesių laikotarpiu fotosesijos studijoje nevykdomos. Jūs gausite retušuotų . Profesionali fotosesija.


ASMENINĖ FOTOSESIJA STUDIJOJE.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai