2015 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

Pirties mediena

Dailylentės pirtims, mediena gultams, durys pirtims, lakas pirčiai, alyva pirčiai, pirties apšvietimas, garsiakalbiai pirtims. Sandėlyje VISADA turime didžiausią sandėliuojamos medienos kiekį Vilniaus apskrityje. Mediena ir jos gaminiai - Pirčių mediena.


Nepakankamas likutis x. Svarbu tinkamai išsirinkti mediena pirčiai.

Geras medienos pasirinkimas garantuoja komfortišką, gražią ir ilgaamžišką pirtį. Su pirties mediena dirbame jau daugiau nei metų! Pirties sienos apkalamos 5-cm . Naudojame tik rinktinius drebulės ir juodalksnio rąstus, po obliavimo rūšiuojame į aukščiausią 1-rūšį.


Tinkamos medienos parinkimas lemia pirties. Turime pirties gultų pigiau negu prekybos centruose. Tam kad pirties apdaila būtų ilgalaikė, būtina parinkti tinkamą medieną.


Pagaminome antrą Lauko pirtelę MAXI – erdvi pirtis su sėdimu priepirčiu skirta visai šeimai, pritaikyta patogiam vanojimui ir pirties – SPA procedūroms.

Parduodame kokybiškas ir ilgaamžes pirties dailylentes, pagamintas iš natūralios medienos. Mūsų siūlomi gaminiai yra įvairių matmenų, todėl tikrai rasite jums . Visi pirties mediena skelbimai - pirties mediena skelbimų paieškos rezultatai Alio. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Pagrindinės katalogo kategorijos:.


O jūs pasilikite sau maloniąją dalį – išsirinkti tinkamą medieną. Iš lietuviškų medžių pirties įrengimui yra tinkamiausia juodalksnis, drebulė, bet . VillaTop sodyboje nuolat palaikoma tvarka ir švara. Atėjo laikas ir pirties medieną atšviežint.


Juodalksnio mediena kvepia lazdyno riešutais. Kanadinis raudonasis kedras išskiria nuostabų kedro riešutų kvapą. Kitos pirties medienos rūšys turi labai silpną . Siūlome juodalksnio medienos dailylentes pastato. Pirtis – vienintelė „vonia” pasaulyje, . Lietuvos įmonių katalogas. Gaminame aukštos kokybės pjautos ir obliuotos medienos gaminius, skirtus lauko ir vidaus darbams.


Statome rąstines pirtis iš natūralių neapdorotų rąstų.

Aliejus giliai įsigeria į medieną ir apsaugo ją nuo purvo bei drėgmės. Neleidžia pirties , saunos gultams įkaisti, ypač atsparus trinčiai. Aukščiausios A klasės pirties mediena - pirties dailylentės, gultu mediena, kampukai, apvadai ir kt. Sauna Bench Protection yra. Pateikiama 1-iš rastų įrašų.


Pirčiai naudota vietinė mediena , tai kas pasiekiama . Patraukliomis kainomis parduodame vidaus ir lauko dailylentes, pirties dailylentės, gultai (liepa, juodalksnis, drebulė), grindines, terasines, tvoros bei pakalimo . Kaip pasigaminti medinį kubilą pirčiai?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai