2015 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Atstumas nuo sventosios iki liepojos

Atstumas nuo sventosios iki liepojos

Atstumas Palanga - Liepoja. Kelių bei tiesūs atstumai tarp Lietuvos, Europos, pasaulio miestų žemėlapyje. Ką rinktis poilsiui prie jūros – Palangą ar už km esančią Liepoją ? Maršruto krypties, tikslus laikas. Palanga – Liepoja (A13) – – Lietuvos–Latvijos siena (km).


Atstumas nuo sventosios iki liepojos

Nuo Šventosios TIC važiuojate apie km Kopų gatve pro kurorto . Marsrutas per Liepoja , Saldus miesteli? Nuo to priklauso nemazai Alus. Mano subjektyvia nuomone 3kilu nu niekaip . Apartamentai „Rose“ yra netoli skulptūros „Vaiduoklių medis“, Šv. Nikolajaus provoslavų katedra.


Aprašymas, informacija, vandens turizmo maršrutas, atstumai. Nuo už Šventosios prasidedančio pasienio iki Papės kaimo. Svarbesnės gyvenvietės – Palanga, Šventoji. Kelias baigiasi ties Latvijos siena. Už sienos kelias veda į Liepoją.


Liepojos Karuoste, kuriame nuo XIX amžiaus veikė. Itin trumpas atstumas (km), skirtas tiems, kurie dviračiu keliauja rečiau. Kaip atvykti į Liepoją. Klaipėda – Palanga - Šventoji.


Pakeliui į gražųjį Ventspilį užsukame į Liepoją. Verta žvilgtelėti į raudonų plytų šv. Parduodama pusė 2arų sklypo (1arai). Galima tartis ir dėl viso sklypo pirkimo. Vieta rami, arti Šventosios kurortas.


Atstumas nuo sventosios iki liepojos

Vaizdingas maršrutas link Šventosios yra ko gero mažiausiai atrastas dviračių maršrutas pajūryje. Trejybės bažnyčia buvo visai šali mūsų viešnagės vietos. Palangos savivaldybė apima Palangos, Šventosios ir Būtingės gyvenvietes.


Pajūrio dviračių trasa: dalis - nuo Palangos iki Šventosios Pajūrio dviračių trasa : dalis - nuo Šventosios iki Latvijos sienos. Palangos, apie km atstumu , yra Kretingos miestas ir Kretingos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai