2016 m. gruodžio 9 d., penktadienis

Belaide garu sluota

Garų slėgis: Nenurodyta bar. Mėgaukitės idealia švara vos po vieno valymo! Polti “Moppy” - tai belaidė šluota su karštais garais valančia dezinfekcine šluoste. Parduodama garu sluota.


Viskas puikiai veikia, tiesiog nusipirkome kita siurbli ir sluota stovi nenaudojama. Idealu turint mazu vaiku, kurie .

Nedideli garų principu veikiantys valytuvai taip pat puikiai išvalys keramines plyteles, elektrines virykles, virtuvės ar vonios baldus . Efektyvus, belaidis dulkių siurblys - šluota. STEAM CAPSULE – tai natūralus valymo būdas garais. Jums nereiks papildomų cheminių valiklių, valymui pakanka tik vandens. Dėka aukšto garų intensyvumo . Belaidė garų šluota Vileda. Garu sluota kaina nuo € iki 396.


Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Rinkitės Jums patinkantį garų siurblį ir palaikykite nepriekaištingą savo namų švarą!

Visi vandens garu sluota h2o mop xvalymo prietaisai ir reikmenys skelbimai - vandens garu sluota. AIRCRAFT POWERGLIDE belaidė grindų valymo šluota. Puikiai sterilizuoja ir gaivina orą. Itin lanksti antgalio jungtis. Elektrinis antgalis visų grindų tipų valymui.


Indikacija: kada reikalingas filtro valymas. Be cheminių priemonių ir didelių laiko sąnaudų, garų valytuvas pašalina nešvarumus. Puiki šluotos ir semtuvėlio alternatyva - belaidė elektrinė šluota KB.


Dulkių siurbliai šluotos internetu pigiau elektroninėje parduotuvėje Bigbox. Turėti siurblį namuose iš esmės yra privaloma kiekvienam. Paprasta šluota tikrai taip nepasirūpins Jūsų namų grindimis ir kilimais kaip geras dulkių siurblys. Valymą baigsite greičiau su mūsų „trys viename“ belaidžiu siurbliu. PerfectCare Elite Plus Lygintuvas su garų generatoriumi.


Akumuliatorius: V Li-Ion Krovimo laikas: 2min. ELECTROLUX EUP82RR belaidė elektrinė šluota dulkių siurblys su dulkių surinkimu į konteinerį geriausias pasirinkimas už geriausią kainą. Baldai, sporto prekės, laisvalaikio prekės, spausdintuvų kasetės, įvairios prekės. Bosch ličio jonų akumuliatorius užtikrins itin.


Rhapsody yra nauja Hoover belaidė elektrinė šluota.

Peržiūrėti kaip: Tinklelis Sąrašas. Shaggy tipo vonios kilimėlis Debesėlis Ocean. INNOVAGOODS ELEKTRINĖ ŠLUOTA 7. LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga.


Daugiafunkcinė Šluota Patogi su Mikropluoštu Purškia Vandenį Gerai Valo Kokybiška. Tupperware garu indai, Vilnius. Ikraunama šluota - siurblys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai