2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Ieti restoranas

Ieti restoranas

SITUACIJA TRISDEŠIMTUKE. Kasmet šis modernus ir kūrybiškas restoranas būdavo greta linijos užbrėžiamos po 30-ies, o jau šiemet „ Ieti “ buvo įvertintas . Gediminas Gražys Photography“ nuotr. Pristatykite savo restoraną : jo interjerą, virtuvę, šefą. Ją nuolat atranda smalsuoliai, čia užsuka ir tie, kurie jau spėjo tapti . NAUJŲJŲ METŲ SUTIKIMAS RESTORANE DANIELA.


Ieti restoranas

Dalintis visada smagiau, todėl gegužės savaitgaliams sukūrėme . Iš čia gyvenančių pažįstamų gavau nemažai rekomendacijų, tarp kurių – modernios baltiškos virtuvės restoranas „ Ieti ”. Tradicijos: tai receptai, gamybos būdai, istorijos ir . Virtuvės šefė siekia, kad restorano valgiaraštyje visai neliktų patiekalų su gliutenu ir laktoze, tikėtina, kad Ieti lankytojai ateityje čia galės . Lankėmės čia su draugais, tad po. Prie pat durų svečius pasitiko visa . Restoranai : Masalaciti. POSITION IN THE TOP 30. Each year, this modern and creative restaurant was very close to reach the Top list, and this year Ieti was given the highest . IETI , restoranas , UAB INEDUS.


Tikri restorano klientų atsiliepimai, nemokama staliuko rezervacija internetu restorane. O jei valgyt nenorite, užsukite kokteilio, arbatos ar deserto. Modernios europietiškos virtuvės restoranas.


Ir Ieti yra vienas iš jų . Images on instagram at ieti. Kitą savaitę pristatysime naują, rudenišką ir šildantį restorano meniu. Todėl savaitgalį kviečiame dar kartą pasimėgauti jau pamėgtais Ieti.


Kauno Rotušės aikštėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai