2016 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Azia spa klaipeda kainos

SPA centras ir masažo salonas senamiestyje. Kainos ir kokybės santykis 4. SPA procedūromis, tajų ritualais. Patvirtintas vartotojas. Buvusiose miesto gyventojams . Azia SPA masažo namuose teikiamų paslaugų asortimente – begalė rytietiškų SPA. RYTIETIŠKAS PRISILIETIMAS Vilniuje ir Klaipėdoje.


Azia spa klaipeda kainos

Tik pravėrus „ Azia SPA “ duris klientus pasitinka dvi besišypsančios tailandietės, tikrosios tailandietiško masažo specialistės, įveikusios griežtą . Ypatingas SPA ritualas vyrams masažo centre Azia SPA. Pikantiškas tajų SPA ritualas su karštų ryšulėlių masažu Vilnius, Klaipėda. Tik šią vasarą duris atvėrę Azia Spa masažo namai Klaipėdoje , jau sulaukė itin didelio.


Lietuvos įmonių katalogas. Kviečiame apsilankyti ir skirti laiko sau! Rytų masažo namai Azia Spa - tajų masažai, Spa ritualai dviems. Bemiegė naktis kainuoja daug – jau ryte pajuntame jos padarinius, o ką kalbėti apie visą.


Azia spa klaipeda kainos

Provanso kvapai“ Vilnius, Klaipėda. Azia Spa “ – trokštantiems pamiršti nuovargį ir atsipalaiduoti. Jūsų laukia: pieno ir rožių žiedlapių vonelė pėdoms Jam ir Jai . Naujasis Azia Spa salonas Klaipėdoje. Mūsų svetainė naudoja mažus failus, vadinamas slapukais, kad jūsų lankymasis internete būtų patogesnis.


Sutinku naudoti slapukus. Nugaros ir kaklo masažai Klaipėdoje itin efektyviai atliekami Friedricho pasaže įsikūrusiame. Mažiausios lemputės kainuoja nuo 8–eurų. SPA kompleksas „Rytietiškas prisilietimas“ ( AZIA SPA , trukmė – val.).


Parduodu Azia spa eur dovanų kuponą su nuolaida.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai