2016 m. gruodžio 18 d., sekmadienis

Musumažyliai zaislai berniukams

Musumažyliai zaislai berniukams

Unikalūs marškinėliai , džemperiai, puodeliai, kuprinės su Lietuvos miestų piešiniais. Vaikystėje, gyvenant Šiauliuose, visada traukė piešimas ir svajojimas. Jei nori kažkuo išsiskirti ar smagiai praleisti laiką, Splat Planet marškinėliai būtent Jums!


Marškinėlius kasdien gali nuspalvinti naujomis spalvomis, užsirašyti. Jau sukurti ir mūsų miestui skirti marškinėliai. Vilniuje gyvenančią dizainerę Rivą Elmantę prie piešimo sugrąžino trimetis sūnelis, . Kūrybinių paveikslėlių ir įsimintinų užrašų mados marškinėliai niekada nepraeina.


Jis yra modifikuotas, populiarinamas: arba animacinių filmų personažai, arba . Spauda ant marškinėlių – tai įvairūs užrašai, logotipai, šūkiai, paveikslėliai, kurie. Spaudą galima padaryti ant įvairių marškinėlių , džemperių bei gaminių iš tekstilės, kurių sudėtis yra 1 medvilnė. Fraktalų piešimas – būdas pažinti save.


Piešiu, rašau ant puodelių. Tiksliau, visi dailininko darbai. Galiu siųsti į kitus miestus. Audinio ir sublimacinių dažų reakcija vykstanti itin aukštoje temperatūroje.


Taip marginamas audinys ar trikotažinė medžiaga įgauna . Lilliputiens piešimo marškinėliai. Mmarškinėliai tiks 5-metų vaikams. Priekinėje dalyje yra patogios ertmės piešimo priemonėms susidėti. Tam prireiks visiškai paprastučių ir pigių . Marškinėliai jai, marškinėliai jam, vaikiški marškinėliai , vaikiški bodžiai, džemperiai, puodeliai su spauda, originalios dovanos. Greita ir kokybiška spauda.


Musumažyliai zaislai berniukams

Tekstilės dekoravimas, naudojant specialų tušą, antspaudus, purškiamus dažus ir trafaretus. Tapymas ant tekstilės specialiais tekstiliniais dažais teptuku. Ko gero plačiausias drabužių reklamai ir ne tik pasirinkimas. Marškinėliai , bliuzonai, polo marškinėliai , vasarinės bei žieminės kepurės, darbo rūbai, striukės, . Bernotaitytės medvilninių oversized marškinėlių su unikaliu dizainu. Mergina patikino, kad piešimas dainavimo jai tikrai nepakeis – ji turi ir . Lenkijos, Italijos ir Vokietijos.


Dažų teptuku ištaškomas fonas, o specialiomis lazdelėmis . Darbų pristatymas vyko netradiciškai, nes piešiniai buvo pateikti kitokia forma: ant marškinėlių ir magnetukų. Jaunuoliai labai džiaugėsi kitokia galimybe . Transformuotų piešinių metodas pagal dr. Teatro žaidimai I dalis. Mes naudojame slapukus tavo apsipirkimų gerinimui. Tęsdamas apsilankymą mūsų tinklapyje, tu sutinki su mūsų slapukų taisyklėmis.


Musumažyliai zaislai berniukams

Marškinėlių gamyba (marškinėlių su spauda kūrimas, piešimas ant marškinėlių ). Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, . Skirti: Grupėms Individualiems asmenims Kviečiu pasimokyti piešti ant marškinėlių ar staltiesės su specialiais tekstilės dažais. Kūrybinga, praktiška, šiuolaikiška: įdomūs marškinėliai.


Mes visada norime paįvairinti savo garderobą. Renkamės tą ar kitą drabužį, tačiau .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai