2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis

Dviraciu bagazines

Dviračiai ir viskas jiems internetu. Thule dviračių laikikliai, skersiniai, bagažinės. Lengva ir patikima dviračio bagažinė. Priedo dovanoju naujutėlę sėdynę.


Lengvos ir tvirtos dviračio bagažinės tvirtinamos priekyje, gale, nereikalaujančios specialių tvirtinimo taškų.

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Nuomojame tik aukščiausios klasės THULE ProRide 5laikiklius. Patogūs, saugūs, patikimi. Galinė dviračio bagažinė ORTLIEB Rackkrepšiams su QLir QL3. Bagažinės konstrukcija yra suderinama su tradiciniais ir . Reguliuojama bagažinė , skirta 2 26“ ir 28“ dviračiams.


Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje.

Produkto aprašymas yra . Kaip pabrėžė dviračių ekspertas Ignas, dviračių laikikliai kiekvienam. Dėl papildomos apsaugos visos prie automobilio tvirtinamos ir prie dviračio. Papildomos stogo bagažinės ir laikikliai leis patogiai, saugiai gabentis visus reikmenis. Stogo skersiniai, bagažinės. Thule ProRide 5naujausias dviračių laikiklis.


Greitas bei labai patogus montavimas dviračiams iki 20kg. Jei turite aukštą automobilį rinktės dviračio laikliklį . Visi dviraciu bagazines skelbimai - dviraciu bagazines skelbimų Laisvalaikio prekės ir paslaugos kategorijoje paieškos rezultatai Alio. MySport yra specializuota sporto prekių parduotuvė, kurioje yra viskas, kas būtina dviračių sportui, bėgimui ir lygumų slidinėjimui.


Keliaujant ar minant mieste, patogiau daiktus vežti ant bagažinės nei šlapti nugarą. Plieninės, aliumininės bagažinės skiriasi tvirtinimo taškais, svoriu ir . Stacionariai montuojamos bagažinės - tai populiariausias tipas. Bagažinė prisukama prie pačio dviračio rėmo (turi būti paruošti tvitinimo taškai).


Italų gamintojo dviračių laikiklis montuojamas ant bagažinės dangčio.

Itin lengvas, aukštos kokybės aliuminis, priedai neleidžiantys braižyti automobilio. Krepšiai dviračiams, dviratiniai krepšiai, sėdynės krepšiai, dviracio bagazine. Kam gi nuomotis dviratį jei turi savo.


Nežinote kaip jį nusigabenti į pajūrį? Vasara – kelionių metas. Kai geras oras, mėgstame palakstyti dviračiu , paplaukioti baidarėmis. Kadangi mūsų šalyje menkai išvystyta dviračių.


Tvirtinamas ant kablio ar bagažinės dangčio? Apie dviračių laikiklių rūšis, kainą, technines savybes žurnalistas kalbėjosi su parduotuvių . Tai tarsi pamatas, ant kurio galima tvirtinti dviračių ar baidarių pervežimo sistemas, įvairias stogo bagažines ir kitą modernų inventorių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai