2016 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Hi fi kolonėlių laidai

Jokia garso sistema neapsieina be kokybišku sujungimo laidų ar kabelių , manau pas mus rasit viska ko Jums reikės. Kolonėlių kabeliai su kištukais. Gamintojas: QED Modelis: QED.


QED Original 2x3m kolonėlių kabelis. Tarpblokiniai kabeliai532.

Parduodami koloneliu laidai ,maitinimo 220v laidai. Pripazintas hi fi kabelis 5m ir 4m ilgio kabeliai, gamykliskai terminuotos Van den hul banana jungtys. Garso kolonėlių laidai , HDMI 2. AudioQuest Xkolonėlių laidas. Melodika Purple Rain 2x5mmkolonėlių kabelis.


Vieno garsiausio pasaulyje gamintojo - Van den Hul kabeliai. Itin kokybiški tarpblokiniai, kolonėlių , HDMI ir kiti kabeliai kokybiškam garso perdavimui.

Lankstus, standartinis kolonėlių kabelis, su dviguba apsauga. Bi-amp Combicon Hi-End lygio kolonėlių kabelis. Lankstus aukštos kokybės, bedeguonio vario (OFC) daugiagyslis laidininkas Bi-wiring. Skirtingo skerspjūvio ploto laidininkai: 4x2mm2. Galiausiai „Chord“ paskelbė „ChordMusic“ garsiakalbių laidą , turintį tuos pačius mechaninius triukšmo . Kalbama apie metru ilgio laida nuo stiprintuvo iki koloneliu.


Atkreipė mano demesį į kolonėlių laidus , už kuriuos suplojo 300Lt. Geras straipsnis apie laidus audiosistemose yra Dom. IBA2kolonėlių laidas 2x2.


Visi garso koloneliu laidai skelbimai - garso koloneliu laidai skelbimų. Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje. Hi Fi aparatūros komplektas Kita. Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai, pro audio ir kita.


Norėdami toliau naršyti mūsų puslapyje, jūs sutinkate su jo sąlygomis ir taikoma slapukų politika. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - garso (audio) ir vaizdo ( video) technikos jungiamieji kabeliai - kainos ir specifikacijos. Gal kas turit manualą, ar žinot kokios spalvos eina kolonėlių laidai ?

Kaina su PVM ir nemokamu pristatymu. Siekdami sukurti Jums patogią aplinką, šioje svetainėje statistikos ir rinkodaros tikslais naudojame slapukus (angl. „cookies“). Juos galite atjungti bet kuriuo . Insulation: Special grade Flexible . Used for Home entertainment of HI - FI system and car stereo system 4. Dar pridėkime dvi kolonėles ir už jų jau kalnas laidų. Delivering performance at a good price.


Chord Company Clearway speaker cable has won WHAT HIFI ? Hi - Fi sistemos teikiama.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai