2017 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

Cili pica akcijos

Cili pica akcijos

Pizza“ – viena iš lyderių pagal aptarnavimo kokybę! Tai - slapto pirkėjo tyrimą atlikusių „Shopper Quality Group“. ITALIŠKAI AMERIKIETIŠKOS . IšSINEšIMų IR PRISTATYMO į NAMUS AKCIJA ! VISKAS LABAI PAPRASTA: VISOS 30cm picos tik 99! Visos šeimynines(42cm) picos tik 49!


Cili pica akcijos

Kiti patiekalai ir gėrimai. Plėšyta virta viščiukų šlaunelių. Viso picos gaminamos su aukščiauios kokybės MOZZARELLA sūriu. Vilnius (PC Akropolis), Vilnius.


Iiegādājies TOP picas ar atlaidi lidz -. Nepalaid garām iespēju nobaudīt mīļākās picas! Specialiai Tau organizuojame picos kepimo pamokėlę, o vėliau kartu su draugais galėsite skanauti Tavo keptą picą. Skaniausiais pasiūlymais pasinaudok tuoj pat! Užsisakyk Čili Pica į namus.


Jums reikia tik atsispausdinti kuponą, apsilankyti bet kurioje. ILI picerija – ne vien jauki erdvė, kur galima skaniai pavalgyti, bet ir būti tikriems , kad viskas čia ypač higieniška. Tai patvirtina ir neseniai ČILI tinklo . Tik Čili fanams - specialios akcijos , naujienos ir konkursai. ILI PICA “ NUOLAIDŲ KUPONAI: . Tikriems picų mėgėjams paruošėme specialų pasiūlymą. Taip pat siūlome pasirinkti iš tradicinių, Jūsų pamėgtų „Čili“ picų.


Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! U SMF studentės atlieka tyrimą, kurio metu siekia išssiaiškinti ar Čili picos viešųjų ryšių akcija suveikė efektyviai. Kaip tik šiuo metu „Čili“ picerijose vyksta akcija , kurios metu tam tikroms picoms. PIPIRINI PIZZA POPULIARIAUSIOS PICOS.


Cili pica akcijos

Padavėjai pasakiau ir parodžiau kuponą telefone, net ji pati . Akcijos bei pasiūlymai. Taikoma nuolaida su LSP visam. Vakar didžiausias Klaipėdos krašto dienraštis Vakarų ekspresas ir didžiausias Lietuvoje picerijų tinklas Čili pica surengė akciją prenumeratoriams. Jeigu sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.


Sutikimą bet kada galėsite . Paskutinė akcijos diena! Pamažu judėdami pirmyn, šiuo metu galime pasiūlyti tris jaukias vietas, kur skanus maistas ir . Malta jautiena, virtas kiaulienos kumpis, karštai rūkyta šoninė, svogūnai, aštrūs žalieji ankštpipiriai, mocarela, pomidorų padažas, aliejaus ir . Negaišk laiko prie puodų: užsuk į Noriupicos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai