2017 m. rugpjūčio 14 d., pirmadienis

Fila batu dydziu lentele

Vyriškų modelių dydžių lentelės yra lengvai suprantamos. Tiesiog išmatuok savo pėdos arba mėgstamų batų vidpadžio ilgį ir palygink išmatavimus su dydžių . Amerikoje, kaip ir daugumoje kitų . Priklausomai nuo batų gamintojo, dydžiai gali būti sužymėti kaip EU ( europietiškas), UK (Didžiosios Britanijos) ir US (amerikietiškas). Ar Lietuvoje M dydį nešiojantys, pirkdami JAV turi rinktis S? Ar vyriškas batų dydis atitiks Europoje?


Atsakymus į šiuos klausimus rasite . Batų dydžių lentelė , drabužių dydžių lentelė. Moterims, Vyrams, Vaikams. Sportlook aprangos ir avalynės dydžių lentelės vyrams moterims bei vaikams.


Drabužių nuorodos į lenteles. Crocs avalynės dydžių lenteles vyrams, moterims ir vaikams. Lentelės sudarytos iš trijų dalių: Crocs dydžio, EU dydžio ir preliminaraus ilgio centimetrais.


Vis daugiau žmonių įvairius daiktus, taip pat ir avalynę, perka internetu. Lengviausias būdas tinkamai išsirinkti – pažiūrėti, koks užrašytas ant . ECCO batų pritaikymas yra unikalus – vadiname jį „laisvės pritaikymu“. Rekomenduojame, batelius rinktis pagal anksčiau nešiotų to paties gamintojo batų dydį.


Perkant batus, yra labai svarbu pasirinkti tinkamą dydį. Dažnai internete ar šiaip galime pamatyti batų dydžius , skelbiamus lietuviams neįprastais numeriais, pav Shoe Size 10. Vidpadžių ilgių lentelė pagal batų dydžius.


Pridėti prie norų sąrašo Palyginti. Aprašymas Atsiliepimų - (2) Susijusios prekės ( 1) . NEMOKAMAS Pristatymas visoje Lietuvoje! Laisvalaikio batai Fila. Dydį prašome rinktis pagal dydžių lentelę. Dėl vaizduoklio ypatybių batų spalvos gali skirtis nuo pateiktų . Material: PU leather, textile.


Fotografuota: KOKOS studijoje. Pagaminta PRC Preke: DISRUPTOR-P-LOW-1FG-WHITE. This item is in our warehouse. Siųsta iš JAV, nepataikyta su dydžiu. Fila kedukai gražuoliai ⁉️ Dydis - ✔️ TIK NAUJI,.


November at 11:PM. TOMMY HILFIGER #129392; Dydžiai 3 ✔️ ODINIAI Pirkai - nepatiko grąžink. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).


Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Parsisiųskite vaizdo pratimus, kad ilgiau ištrynintų varpą, naudodami indėlių failą Kokie vyriški varpos dydžiai Maksimalus laisvasis būdas padidinti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai