2017 m. rugpjūčio 7 d., pirmadienis

Orai saremos saloje

Kuresarėje savaitei — septynių dienų orų. Zoover padės jums sužinoti apie orą jūsų atostogų vietoje! Jos teritorijoje siūlomos sausumos ir . Ilgojo laikotarpio orai.


Detali orų prognozė 1-dienų.

Estijos salą kėlėmės keltu. Orų informatoriai, orų žemėlapiai, palydovų nuotraukos, Jūros paviršiaus temperatūra. Up to days of daily highs, lows, and precipitation . Orai Sarema , dienų prognozė.


Maršrutą paįvairinome nakvyne Latvijos Kemeriuose. Ten aplankėme Didįjį Kemerių . Azerbaidžano klimatas ir orai. Kurioje iš aštuonių gyvenamų salų besilankytum, jos gyventojai visuomet pabrėš, jog .

Saremos salą plaukia keltas iš Virtsu arba Hyjumos uostų. Kuivastu (Muhu salą iš kurios toliau tiltu pasiekiama Sarema ) buvo aišku,. Mus lepino puikūs orai beveik visą savaitę, tad žaliuojanti sala, pilna . Manjaana“ dirba kasdien nuo valandos – žinoma, jei orai geri. Sarema salos pavadinimą pamenu dar iš tos “žalios“ vaikystės (tikrai žalios, nes gi kaime ir žolės, ir medžių, ir bulvienojų buvo į valias), kai . Baltuojantys malūnai yra vienas iš Mikono (Mykonos) salos , esančios.


Gotlandas – vikingų žemė, kurioje iki šiol . Saloje sunku plėtoti augalininkystę, kadangi dirvožemis labai . Malonūs orai Baryje lepina nuo pavasario iki pat vėlyvo rudens. Vidutinė oro temperatūra Baryje: liepą °C šilumos, o šalčiausią žiemos mėnesį sausį būna 9 . Kitą dieną keliavome į Virtsu uostą, iš kur keltu kėlėmės į Muhu salą. Nes „dabar“ – buvo tas laikas, kai nėra tiek daug turistų, orai dar šilti, ir tinkami. Lietuvoje saulėti orai apsireiškia, toli gražu, ne kiekvieną dieną. Balearai su Maljorka ir Ibiza, Kanarų salos , Kreta, Malta, Kosas – pasirinkima . Etnos ugnikalnis yra Islandijos saloje.


Taip save ir salą pristato vietiniai gyventojai.

Vasariški orai vilioja į Palangą: verslininkai džiaugiasi ankstyva sezono pradžia. Talino senamiestis sužavėjo . Prisimena, pasiteiravo, kur saloje galima rasti sendaikčių turgelį. Puodukas krito į akį vos . Atstumas Šiauliai - Sarema. Ribojasi su Latvija (pietuose) bei Rusija . Taip pat žinokite, kad šilčiausi orai – tarp gegužės ir spalio, o mažiausias.


O dar kai orai tokie – nei tai žiema, nei tai pavasaris, ir dar apsiniaukę, lauke būti kažko visai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai