2017 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Huawei p20 pro aprasymas

HUAWEI PPro dizainą sukurti įkvėpė šviesos bangų energiją – įrenginys. HUAWEI P serijos įrenginiai visada buvo fotografijos srityje . Pernykštė „ Huawei “ flagmanų serija buvo pažymėta Pženklu. Tai kodėl dabar iškart P, o ne P11? Ar dėl to kalti kiniški prietarai? Pirkite dabar – mokėkite kitąmet.


Dabar šis telefonas – pigiau, perkant su planais „Lengviau“ (mėn.). Kamerų ekspertai „DxoMark“ pripažino, kad šie išmanieji savo pasirodymo metu aplenkė visus kitus rinkoje. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Naujojo HUAWEI „FullView“ ekranas. Naujos kartos ekrano technologijos galia: naujame HUAWEI col. OLED „FullView“ ekrane atvaizduojama . Huawei PPro kainų palyginimas (pardavėjų 21), atsiliepimai.


Juodos, melynos ir Pašvaistės spalvos. Erdvus ir ypač kontrastingas ekranas, kuris sudaro . Pastaruoju metu iš visų išmaniųjų telefonų gamintojų, būtent „ Huawei “ yra vertinami kaip patys inovatyviausi. Ne taip seniai „ Huawei “ pristatė „ P“ išmanųjį.


Kalbant trumpai – tai praktiškai visą priekinę dalį užimantis ekranas, plonas, . Huawei-mobilieji-telefonai › Huawei-P20-. Detalus aprašymas : Perfect photo every time. A renaissance in photography is here.


Huawei p20 pro aprasymas

Vendor Homeconsumer. Greitas ir profesinalus Huawei ekranų keitimas. Siūlome ne tik ekranų keitimus, . Mokant visą sumą iškart. Valstybės nustatytas atminties laikmenos vienkartinis mokestis įskaičiuotas. NEMOKAMAS pristatymas per d. Lietuvoje ir dienų grąžinimo garantija.


Sveiki, gal kažkas turite? Ar tikrai toks geras, kaip išreklamuota? Galvoju pirkti, bet nežinau net ką daryti , gal turite geresnį . Produkto aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos produkto savybės.


Huawei p20 pro aprasymas

Kategorijos: Huawei, Telefonai. Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas. Didelis telefonų dalių ir aksesuarų pasirinkimas. Raskite geriausią pasiūlymą!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai