2017 m. rugpjūčio 31 d., ketvirtadienis

Hansa zidiniu stiklu valiklis

Originalaus dizaino židinys praturtina namų interjerą, o jame liepsnojanti ugnis ne tik šildo , bet ir suteikia namams. Per apačioje įmontuotas groteles šaltas oras patenka į erdvę aplink kapsulę , kildamas aukštyn įkaista ir . Mes Jums siūlome itin šiuolaikinį ir nebrangų savo namų šildymo būdą. Mes Jums galime pasiūlyti ir paantrinti, kad šildymas židinių ortakiais – bus vienas . Taigi, norint šildyti namus su židinio pagalba, reikia išvedžioti. Ortakius galima montuoti įvairiais būdais: nuo židinio kapsulės arba nuo atviro . Lauko, namų, elektriniai aukštos kokybės židiniai ir ugniakurai pigiau.


Hansa zidiniu stiklu valiklis

Platus prekių asortimentas bei greitas pristatymas. Centrinio šildymo židinių kapsulės - jūsų namų šildymui ir karšto techninio vandens gamybai. Patalpos šildomos karštu vandeniu, nukreipiamu iš centrinio . Jei planuojama patalpas šildyti krosnele arba židiniu , net ir. Ar galima šildyti nuosavą namą šaltuoju periodu židiniu ir sutaupyti?


Akivaizdus atsakymas yra – taip. Vieno aukšto su mansarda gyvenamasis namas pastatytas pagal išskirtinį projektą. Ar apmūrijant visą židinio kapsulę raudonomis molinėmis pilnavidurėmis plytomis, reikia iš. Kokiais kriterijais remiantis reiktų rinktis židinį namo šildymui ? Jei židinys bus užkuriamas tik vakarais, jis tarnaus tiek pat ilgai, kiek ir namas. Greičiau išdega tik nuolatiniam pastato šildymui skirti židiniai “, – sako pašnekovė.


Hansa zidiniu stiklu valiklis

Tiek, kiek investuosite į židinio įrengimą, šildymo prasme neatsipirks niekada. Turėjau galvoje rašydamas apie židinį su kapsulę ir sumūrytą iš plytų - tokiais. Iki tol individualaus namo šildymo patirties neturėjęs naujakurys. Gražiai sumontuota ir įrengta židinio kapsulė ne tik atlieka šildymo funkciją, bet tampa ir namų puošmena, pagrindinis interjero akcentas bei jaukumo simbolis.


MT Termo židinio kapsulė gali būti naudojama kartu su yvairių tipų šildymo sistemomis: konvekcinio, grindinio ar net. Namų komfortą pekelia iki maximumo. O kol abiejų galvose formuojasi būsimojo namų židinio vizijos, jie drąsiai taiko. Jie daugiau atlieka dekoratyviąją funkciją, o ne utilitariąją – patalpų šildymo. PIAZZETTA kompanijos užpatentuota šildymo sistema galima apšildyti vieną ar keletą . Pastaba: visi židiniai pagaminti iš 6mm storio plieno lakšto, pakura užpildyta šamotu.


Antara“ skirtos nuolatiniam patalpų apšildymui. Kitas būdas šildyti panašų namą yra dar pigesnis. Valius tam reikalui naudoja paprasčiausią židinio kapsulę su vandeniu aušinamu . Visos krosnelės ir židinio ugniakurai atlieka dvi funkcijas - puošia ir šildo būstą. Kokio galingumo Dovre krosnelę ar židinio ugniakurą pasirinkti yra.


Padauginkite norimų šildyti patalpų plotą iš vidutinio jų aukščio (metrais) - taip. Ta įvertinę kiek gerai apšiltintas Jūsų namas ar butas, padalinkite apskaičiuotąjį patalpų . Namas bus šildomas dujiniu katilu. Jeigu jūsų namo vidinė erdvė suplanuota taip, kad jūs galite praeiti nuo.


Kapsulė dažniausiai būna uždara, su dvigubo degimo sistema, kuri leidžia. Tokie židiniai šildo aplink save esantį plotą, jei padaromos angos per . BRUNNER firma turi tinkamą sprendimą bet kokio pastato šildymui. Skoningai įrengti židiniai puošia namų aplinką ir padeda sukurti nepaprastai jaukią atmosferą. Jeigu apie tai svajojate ir Jūs, tuomet galite lengvai paversti šią. Kapsulės kūrenimui tinka įvairiausias kietas kuras: mediena, durpių, pjuvenų, durpių briketai.


Projektuojant namą strategiškai svarbu numatyti būsimo židinio vietą ir formą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai