2018 m. liepos 10 d., antradienis

Dokumentines nuotraukos klaipeda

Dokumentinės nuotraukos. Gaminame įvairių formatų nuotraukas. Atkuriame iš įvairių laikmenų nuotraukas ir video (išsaugome skaitmeniniame formate).


Fotografijų gamyba, skaitmeninė laboratorija, dokumentinės fotografijos, rėminimas. Išskleisti darbo laiką Suskleisti darbo .

Nuotraukas dokumentams galite užsakyti ir internetu. Komplekto kaina: €. Tereikia parinkti tinkamą nuotrauką , nufotografuotą šviesiame fone, be šešėlių ar. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos , darbo laikas ir daugiau. Profesionali fotospauda. Tradicinio dydžio nuotraukos.


Nestandartinių dydžių nuotraukų gamyba. Fotopaslaugos Šilainiuose, nuotraukos dokumentams, spauda ant puodelių, dėlionių, pakabukų ir pan.

Iš negatyvo - 20€ Iš CD ir kitų laikmenų. Užsakant nuotraukas internetu, įdiegtas naujas funkcionalumas suteikiantis galimybę pačiam klientui pritaikyti nuotraukas. Pagamintas nuotraukas NEMOKAMAI pristatome į kliento pasirinktą EUROKOS parduotuvę. Restauruojame ir retušuojame jūsų atneštas foto nuotraukas. Fotografuojame ir greitai pagaminame dokumentines nuotraukas įvairiems dokumentams arba . FotoFoto salonuose galite pasidaryti momentines nuotraukas dokumentams.


Norėdami, kad dalykas būtų malonus, padarykite . Trūksta: klaipeda Fotofabrikas. Fotoparduotuvė, skaitmeninės nuotraukos ir. Taip pat siūlome parsisiųsti specialias programas, kurių pagalba galėsite namuose susimaketuoti fotoknygą ar fotokalendorių panaudodami savo nuotraukas. Kai užsakytos nuotraukos bus pagamintos, informuosime Jus elektroniniu paštu, kad.


Klaipėda , Klaipėdos m. Jolanta Mikulskytė čia pristato asmenines dokumentines iliuzijas. Buvau susidūręs su dokumentinių nuotraukų darymo problema. Kai reikia dokumentinės nuotraukos dažniausiai einame į foto-ateljė,.


Liudviko Stulpino sesers anūkės M. Bučytės sveikinimai bei rankdarbiai.

Jūrininkų dovanotos autorinės . List › detailed › view Nežinomas autorius. Išskirtinės parduotuvės, geriausi restoranai ir paslaugos. AKROPOLYJE teikiamų paslaugų sąrašas. Pasirinkite jus dominančią kategoriją ir naršykite. Vandenyno žemė: dokumentinė proza.


Konkursui pateikta: vaidybinių, dokumentinių , animacinis,. Foto paslaugos: nuotraukų spausdinimas, juostelių ryškinimas, dokumentinė ir . Scena iš spektaklio „Graži ir ta galinga“. Eglės Sabaliauskaitės nuotrauka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai