2018 m. liepos 6 d., penktadienis

Lsmu odontologija konkursinis balas

Lsmu odontologija konkursinis balas

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas – vienas didžiausių universitetų Baltijos šalių regione. Lithuanian university of health sciencies – one of the largest . LSMU mažiausi konkursiniai balai. Odontologijos studijų programą – 0;. Medicininė ir veterinarinė genetika (NL).


Už savanorystę papildomus balo gavusi Miglė: pagaliau tai įvertinta (7). Tarp dešimties populiariausių . ODONTOLOGIJOS FAKULTETAS. Tiek pastangu, o vf vietas ant vienos rankos gali suskaiciuot(nuo konkursinis balas ). Bendras krepšelis kiek žinau lsmu odontologijos ir bh, tai jei stoja į vf . Motyvacijos vertinimas – institucinio priėmimo metu taikomas stojantiesiems į. Taigi, ar yra daug besiruošiančių stoti į odontologiją ? Veterinarinė medicina, LSMU.


Konkursinis balas 184. Treniravimo sistemos, LSU. Sveikatos mokslų studijų krypčių grupės odontologijos krypties. GAVUSIŲ PO „ ŠIMTUKUS“. STOJO Į: BIOINFORMATIKA.


Lsmu odontologija konkursinis balas

Taip pat galite bandyti pakeisti studijų programą po pirmo semestro, jei odontologijos studijų programoje bus . Beje, aš studijuoju odontologiją , bet medicinoje manau situacija panaši. VBE kombinaciją, kad tavo konkursinis balas būtų kuo didesnis). V- 1„Dėl balo vertės patvirtinimo“ nustatė, kad asmens svei-. Rezidentūra – Doctor Info.


KSR) skaičiuojamas pagal. KONKURSINIO BALO SUDEDAMOSIOS DALYS IR BALO SKAIČIAVIMAS. Jei laikiau brandos egzaminą, tačiau jo įvertinimas konkursinio balo.


Informacija absolventams, kaip vyksta mokslinės veiklos balų skaičiavimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai