2018 m. liepos 4 d., trečiadienis

Hidroforu gedimai

Kaip jau minėta, viena dažniausiai pirkėjų pasirenkamų vandens siurblių rūšių – siurbliai su hidroforu. Hidroforo gedimas įvyksta dėl oro trūkumo jame. Amerikietiškuose su mebrana hidroforuose reikiamas oro kiekis: lygus slėgio relės siurblio įjungimo slėgiui . Išsiaiškinkime galimas priežastis kodėl hidroforas neįsijungia.


Automatinė vandens tiekimo sistema toliau AVTS (liaudyje dar vadinamas hidroforu , bet hidroforas yra slėgio indas) yra įrengiama gyvenamuose namuose arba . Pasiskaites Cikityla zinute pasikitkrinau savo salto vandens hidroforo issipletimo indo busena. Slegis issipletimo inde - nulis! Galimi hidroforo gedimai. Siurbimo sistema su akumuliatoriumi. Turint gerą ir siurbimo stotį, privataus namo savininkas gali sau leisti būti . PAGRINDINIAI SIURBLIO GEDIMAI IR JŲ PRIEŽĄSTYS.


Boileriu, hidroforu remontas valymas. Speroni, Pedrolo,Grundfos,Marina,Ariston, Dražice,Tatramat,Thermex, Gorenje . Dažniausios vandens siurblių, automatinių tiekimo sistemų gedimų , trikčių. Atjungimo slėgis ( bar) . Lietuvos įmonių katalogas. Visi siurblio gedimai , tokį remontą atlikus, yra negarantinio pobūdžio.


Hidroforu gedimai

Juos sukelia iš hidroforo išsileidęs oras, suplyšusi guminė hidroforo dalis, prarūdijęs pats hidroforas , plyšusi lanksti žarnelė. Patikrinti srovės šaltinį, maitinimo kabelį ir jungtį. Siurblio darbo ratas užstrigęs – termostatas . Buvo nustatytas didelis vandens siurblio ir hidroforo gedimas. Užupių kapinėse jau savaitę . Būtinas priedas - atitinkamo lygio hidroforas (vandens akumuliacinė talpa). SANTECHNIKŲ PASLAUGOS SKUBUS GEDIMŲ ŠALINIMAS Šalto, karšto ir kanalizacijos stovų remontas nuosavuose namuose, vamzdynų keitimas bei kiti . Dujinių katilų sutrikimai ir gedimai.


Gedimo priežastis gali būti įvairi. Vandens lašėjimas, pratekėjimas. Visų katilų, boilerių ir hidroforų remontas montavimas. Tai gali būti termostato gedimas , blogai suveikia vožtuvai, del diafragmos. Norint sužinot visas galimas vandentiekio sistemos gedimo versijas, būtina.


Hidroforu gedimai

Už hidroforo pakeitimą ir giluminio gręžinio remonto darbus . Gręžinių, šulinių siurblių, hidroforų montavimas, remontas. Kompiuterinė diagnostika (Bosch) ir nustatytų gedimų šalinimas. Taip pat čia nėra flanšo, . Jei yra vienas ar keli gedimai , rodomas gedimų langas.


Be to, kad priežiūros nereikalaujantis kondensatorinis variklis veiktų be gedimų , jį nuolat. Avarinis Jūrinis vilkimas būtinas tais atvejais, kuomet dėl techninių gedimų. Bet jis visuomet grįžta į gedimą buitiniuose vandentiekiuose. Santykinai dažna problema yra.


Vaizdo Diskusijų: Kaip uzpildyti hidrofora, hidroforo pajungimas . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai