2018 m. liepos 11 d., trečiadienis

Ilife v5s pro atsiliepimai

Life V5S Pro siurblys - robotas dulkių siurblys gera kaina internetu. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Ieškai internetu pigiau?


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Roboto dulkių siurblio funkcijos Turi sauso valymo bei grindų plovimo funkcijas Tinka patalpoms iki 1kvadratinių metrų Anti-susidūrimo sistema: nesitranko į . Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. LIFE V5s PRO kaina nuo 195. Siurbimo galia: 6Pa.


Atsiprašome, šios prekės dabar neturime. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Taip pat galite tęsti . Kiekvienas Ilife dulkių siurblys robotas turi šias funkcijas:.


Ilife A4 Ilife V7S PLUS, Ilife V5S PRO, Ilife V8S, Ilife V80. ILife V5s Pro robotas siurblys atliks visus namų valymo darbus už jus bet kur ir bet . Visų pirma, ILife siurbliai robotai, kaip Xiaomi telefonai – palyginti. Grindis gali plauti ir Vversija, tačiau V7s Pro dulkių įsiurbimo anga . Ilife robotų siurblių ir atsarginių jų dalių elektroninė. Kategorija: Namai ir vaikai.


Kokie atsiliepimai apie robotus plaunančius, neplaunančius ar reikia protingo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai