2018 m. liepos 6 d., penktadienis

Geliu komponavimo pagrindai

Gėlių dėžutė - floristikos pagrindai. Tad kviečiame pasimokyti puokščių komponavimo meno. Ikebana – tai japoniškas gėlių išdėstymo menas vazose, išsiskiriantis paprastumu ir linijų skaidrumu ir spalva.


Europoje pirmosios gėlių komponavimo taisyklės buvo sukurtos daugiau nei prieš 4metų Prancūzijoje. Jomis buvo draudžiama puokštėms .

Santrauka: Ši knyga - ne tik specialistams, bet ir mėgėjams. Joje patariama kaip pirkti, skinti gėles, kaip pratęsti jų gyvavimo laiką, kaip pritaikyti puokščių . Pagrindai augalų kompozicijoms - objektams sudaromi iš labai įvairių pagalbinių. Sužinosite gėlių komponavimo pagrindus , įsisavinsite namų dekorų ir floristikos subtilybes bei gėlių dežutėse kūrimo gudrybes. Mokymų diena bus suplanuota . Mus konsultuoja salono Tarp gėlių floristai.


Kompozicija su obuoliais ir . O šiuo metu vis aktualesnis tampa gėlių komponavimo menas bei interjero ir eksterjero.

Kviečiame mokytis pas mus ir tapti kvalifikuotu floristo- gėlių pardavėjo, gėlių komponuotojo paslaugų teikėju. Verslo organizavimo pagrindai , X, X. Visko pradžia – idėja, tačiau norint sudėti kad ir paprastą gėlių puokštelę, reikia. Gėlininkystė supranta puokščių komponavimo meną. Tai yra viena iš dizaino rūšių, kurios rezultatas yra gėlių puokštės, freskos ar koliažai.


Aranžuotojui gėlių komponavimas yra hobi, floristui tai yra darbas. Antroje ir trečioje dalyje pateikiami kompozicijos ir meninio komponavimo pagrindai. Puošti gėlėmis aplinka rūpėjo žmonės visais laikais, nes tai suteikia jaukumo.


Gėlės turi daug įvairiausių prasmių, skleidžia skirtingą energiją, reikalauja skirtingos . Priešingai nei tradicinėje floristikoje, kur svarbiausia yra gėlių gausa,. Puokštės rišimas spirale. Kartu šios dvi praktikos padėjo pagrindus dabartinės Ikebanos atsiradimui. Supaţindinti su gėlių komponavimo istorija ir komponavimo pagrindais.


Skintų gėlių meninio komponavimo pagrindai ir stiliai. Floristinės kompozicijos pagrindai. Gamtinių medžiagų rinkimo, džiovinimo ir paruošimo būdai.


Apeigos ir floristika: mokymo priemonė,.

Nuo amžiaus Europoje paplito paprotys dovanoti gėlių puokštes. Programos tikslas – parengti floristus, išmanančius gėlių komponavimo. Teorinio mokymo metu besimokantieji susipažins su darbo organizavimo pagrindais , . Programos paskirtis - paruošti floristo padėjėją, mokantį komponuoti įvairias. Plati atitiktis, gėlių kompozicija, gėlių komponavimo kursai gėlių pristatymas rožių puokštė (ir kitos) . Nerašyta floristų taisyklė byloja: nėra negražių gėlių – gali būti tik netinkami jų.


Toks gėlių komponavimo būdas nutiesė kelią ikebanai ir jos, kaip . Jas galima pažinti išmanant gėlių komponavimo būdus, technines jungimo bei. Susitikimo metu Jūs susipažinsite su skintų gėlių priežiūra, laikymo ypatumais . Sturlienė „Psichologijos pagrindai“ IX–X kl. Kelnerio vadovas : praktinio kurso metodiniai pagrindai. Japoniškas puokščių komponavimo stilius perteikia natūralų gamtos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai