2018 m. gruodžio 14 d., penktadienis

Lietuviski berniuku vardai ir ju reiksmes

Berniukų vardai , reikšmės , vardadieniai. Nužudytas šių žemių pagonių, kai bandė juos apkrikštyti ir kirto jų šventąsias girias. Lietuvoje registruoti vardai bei tradiciniai, bet primiršti lietuviški vardai. Daug jų nė negirdėti, primiršti ar itin seni, reti. Visgi, nors savi vardai Lietuvoje mėgiami, ne visi tėvai gilinasi į jų reikšmę , istoriją ar kilmę.


Lietuviski berniuku vardai ir ju reiksmes

Tarp praėjusių metų populiariausių, ypač mergaičių , vardų yra nemažai lietuviškų. Populiarūs vardai ir jų reikšmės. Nemažai žmonių tiki, kad vardas žmogaus gyvenimui turi didelės reikšmės. Kiekviena siela ateina į šį gyvenimą turėdama savo paskirtį ar . Ar žinai, ką reiškia tavo vardas ? Visi vardai , vardų reikšmės ir jų kilmė. Greita paieška, komentarai, balsavimai.


Gražiausi ir populiariausi, mergaičių ir berniukų. Tėvai labai atidžiai ir atsakingai renka vardus savo vaikams, nes dauguma jų tiki, kad vardas turi reikšmės vaiko ateičiai, likimui ar asmenybei. Skelbiama pirmoji Dažninio rekomenduojamų vardų sąrašo dalis „Baltiškos kilmės vardai “. Sąrašas parengtas ligi šiol rekomendaciniu laikomo . Pateikiamos visų vardų reikšmės ir kilmė. Išgirdau berniuko vardą Elvan(as), ir pagalvojau: jeigu bus berniukas,.


Vardo reikšmės taip ir neradau, tik prieš keletą dienų sužinojau, kad šis. Umaras, o tai jų kalboje . Tada aš pradėjau ieškoti internete „Reti berniukų vardai “. Aristėja, nors kiti mūsų vaikai buvo sugalvoję begalę kitų vardų ir prašė, kad be jų palaiminimo vardo neduotume. Tai lietuviški vardai, kurių reikšmė – akmuo. Paklaustas, ką mano apie vardus susijusius su gamta, kodėl jų tiek mažai, L. Tuomet šimtai mergaičių bus pavadinti tokiais vardais. Tarp berniukų vardų keistokai atrodo vardas Meras – kas žino, gal tėvai planuoja savo atžalai miesto galvos karjerą.


Vardo Meidanas reikšmės atsekti nelabai įmanoma. Reikėtų paklausti jų pačių. Anksčiau, kai žmonės jautė stipresnį ryšį su gamta, kai, anot jų , kiekvienas.


Lietuviski berniuku vardai ir ju reiksmes

Pavyzdžiui, jeigu berniuko horoskope stipriai išreikštos meninės savybės, . Raskite sau gražiausią berniuko vardą. Vardai surašyti pagal abėcėlę. O štai berniukų tarpe vardai dominuoja ganėtinai lietuviški vardai. O tokie lietuviški vardai kaip Donkarlas, Izaura, Izabelė, Džeikobas ir. Psichologas pažymėjo, jog kai kurie tėvai vaikams vardus renka net neišsiaiškinę jų reikšmės.


Paklausta, ar nesigaili, kad protestuodami tėveliai nenorėjo mergaičių. Vyrų-moterų, berniukų- mergaičių vardai nuo A-Ž, Vardų reikšmės , vardų. Pastarieji turėjo taurią ir kilnią reikšmę , kuriuos jau senovėje imta trumpinti (Algis).


Aamir, Klesti, pilnas gyvenimo geismo. Abdullah, Dievo tarnas. Laimos sapnininkas - Vardų žinynas - ką reiškia vardai ? Klaipėdos rajone situacija panaši: populiariausi mergaičių vardai buvo. Demjanas ukrainetiškas , o ju čia nemažai , tik apsimeta rusais , bet kaip .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai