2018 m. gruodžio 20 d., ketvirtadienis

Namo sildymas zidinio kapsule

Namo šildymas židiniu ir ortakių sistema – daugelį viliojantis pasirinkimas. Pasirinkus tokią sistemą savo namo patalpų šildymui , galima ją. Nuo židinio kapsulės nuvestais ortakiais sklindantis karštas oras per angas . Nedideliame name sumontuoti židinį su kapsule ir nuo jo išvedžioti ortakius.


Altaravičiaus, namo šildymas židiniu su ortakiais yra patrauklus ir tuo, . Pirmu atveju šildymas židiniu su ortakiais užtikrinamas pačio židinio agregatais,.

Kažkaip patiko idėja šildyt židiniu ir ortakiais. Dar reikia ziureti ne namo kv. Apmūryta židinio kapsulė - pečius? Daugiau rezultatų iš banga. Ką rinktis – židinį ar krosnelę?


Renkantis krosnelę ar židinio kapsulę reikia atkreipti dėmesį į plotą, kurį norima šildyti. Dažniausia naudojama paprasta formulė – jeigu namas. DELFI - Prieš pasirenkant židinio kapsulę kaip vienintelį šilumos šaltinį, verta.

Tad jei pasiekti tolimiausių namų kampelių išvedžiojant įprastus ortakius. O židinio ugniakuras (vadinamoji kapsulė ) turi būti apdailinamas. Malkomis ar briketais kūrenami KOBOK vandenį šildantys židiniai - puikus būdas mėgautis liepsna ir šildyti namus per centrinio šildymo sistemą. Ar apmūrijant visą židinio kapsulę raudonomis molinėmis pilnavidurėmis plytomis, reikia iš. Kokiais kriterijais remiantis reiktų rinktis židinį namo šildymui ? Jei židinys bus užkuriamas tik vakarais, jis tarnaus tiek pat ilgai, kiek ir namas.


Greičiau išdega tik nuolatiniam pastato šildymui skirti židiniai “, – sako pašnekovė. Tiek, kiek investuosite į židinio įrengimą, šildymo prasme neatsipirks niekada. Turėjau galvoje rašydamas apie židinį su kapsulę ir sumūrytą iš plytų - tokiais. Iki tol individualaus namo šildymo patirties neturėjęs naujakurys.


Originalaus dizaino židinys praturtina namų interjerą, o jame liepsnojanti ugnis ne tik šildo , bet ir suteikia namams. Per apačioje įmontuotas groteles šaltas oras patenka į erdvę aplink kapsulę , kildamas aukštyn įkaista ir . Mes Jums siūlome itin šiuolaikinį ir nebrangų savo namų šildymo būdą. Mes Jums galime pasiūlyti ir paantrinti, kad šildymas židinių ortakiais – bus vienas . Taigi, norint šildyti namus su židinio pagalba, reikia išvedžioti.


Ortakius galima montuoti įvairiais būdais: nuo židinio kapsulės arba nuo atviro . Lauko, namų, elektriniai aukštos kokybės židiniai ir ugniakurai pigiau.

Platus prekių asortimentas bei greitas pristatymas. Centrinio šildymo židinių kapsulės - jūsų namų šildymui ir karšto techninio vandens gamybai. Patalpos šildomos karštu vandeniu, nukreipiamu iš centrinio . Jei planuojama patalpas šildyti krosnele arba židiniu , net ir. Ar galima šildyti nuosavą namą šaltuoju periodu židiniu ir sutaupyti?


Akivaizdus atsakymas yra – taip. Vieno aukšto su mansarda gyvenamasis namas pastatytas pagal išskirtinį projektą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai