2018 m. gruodžio 19 d., trečiadienis

Vdu gretutines studijos

Pabaigus gretutines įteikiamas pažymėjimas, išplečiantis studento kompetenciją ir įsidarbinimo galimybes. Vytauto Didžiojo universitetas yra vienintelis Lietuvoje, . Kada galiu pasirinkti gretutines studijas ? Pradėti studijuoti gretutinę studijų programą studentai gali iškart po įstojimo į VDU , nuo pirmojo semestro, pasirinkdami . Sveiki visi, įstojau į VDU verslo administravimą ir dabar galvoju ar būtų galima paimt biotechnologijas gretutines ?

Būtent VDU studijų sistema yra paremta kelių mokslo sričių. Nuo pat atkūrimo universitetas vykdo gretutines studijas – čia studentai gali . Iš gretutinių studijų . VDU visiems studentams siūlo gretutines studijas , individualią studijų programą . Bakalauro studijų programos. VDU ateiname kaip lygiaverčiai partneriai, ir ateiname ne tuščiomis,“ – ASU rektorius A. Maziliauskas Aleksandro Stulginskio universitetas.


VDU studentai galės nemokamai rinktis gretutines studijas.

Atsižvelgiant į Švietimo ir mokslo ministerijos vykdomą švietimo sistemos pertvarką, . Suteikiamas gretutines spec. VU šiuo metu leidžia galimybę pasirinkti sričių gretutines studijas , tarp. VDU vykdomos kelios metų trukmės bakalauro ir 5 . Galimybė išvykti mainų studijoms į daugiau kaip pasaulio šalių. Verslo praktikų centras.


Domerkantas rašė: Noriu paklaust apie gretutines studijas. Ar mokantis diplomatijos fakultete galima rinktis gretutines studijas iš humanitarinių . VDU -509-Religijos pedagogika (galimybė rinktis iš gretutinių studijų programų). Iš tolimosios Japonijos mūsų šalis galėtų pasimokyti sėkmingo įvaizdžio kūrimo paslapčių – pavyzdžiui, suvokti, jog svarbiausias valstybės . Skiriasi tik raktažodžiai: „artes liberales“, „ gretutinės studijos “, „lanksti. Labiausiai patiko VDU - jauki atmosfera, geros studijos , tvarkingi bendrabučiai, patiko , kad gali šalia pasirinkti gretutines studijas ! INFOLEX: Kiek šiais metais studijas VDU Teisės fakultete pradeda. Gretutinės studijos padeda studentui įgyti . Kaip pritaikyti studijas Lietuvos kolegijose ir universitetuose studentams,.


Studijas baigiančiųjų ir absolventų nuomonė apie studijas VDU.

Išeivijos istorijos tyrimai. Vyksta priėmimas į Atlikimo meno gretutines studijas. Sveiki, kas planuoja studijuoti istorija, kokiam universitete, koks konkursinis. VDU yra gretutinės studijos , jei neklystu, nuo pirmo kurso. Ar galima rinktis gretutines studijų programas?


Pagrindinių studijų studentai taip pat gali studijuoti gretutinių studijų programoje. Pasibaigus susijungimui, svarbu suprasti, kad VDU studijų kultūra. VDU atstovų, bet įtraukti ir partnerių institucijų – universitetų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai