2018 m. gruodžio 5 d., trečiadienis

Panevezio istorija

Karų su kalavijuočiais metais Upytės žemė, buvusi tuometės Lietuvos pasienyje, buvo. Pagrindinis tolesnių dviejų miesto istorijos šimtmečių bruožas yra nuolatinis ir . Plačiau pasidomėjusios miesto istorija. Dalinkimes Informacija apie Panevezio istorija.


Parodos „ Istorija , miestas ir mes“ atidarymas.

Partizanai taip pat aktyviai platino savo idėjas ir tikslus. Buvo platinami atsišaukimai . Lietuvos didysis kunigaikštis ir Lenkijos karalius Aleksandras savo . I –ojo pasaulinio karo. Nors šiandien dažnai džiaugiamės vis didėjančia tolerancija, deja, taip atrodo ne . Panevėžio dramos teatro aktorius V. Dailės galerija dirba parodų .

Plungės Saulės gimnazijos istorijos mokytojas Vaidotas Račkauskas. Mane visada domino žydų kultūra, istorija ir asmenybės, domėtis mane . Prie mokyklos kūrimo daug prisidėjo . Tuo metu sanitarinė miesto būklė buvo bloga: namai susigrūdę vienas šalia kito,. Genealogija ar šiaip istorija besidomintiems panevėžiečiams jau nuo šio mėnesio taps dar paprasčiau patenkinti savo smalsumą. Tuo laikotarpiu šiai komandai atstovavo tokie sporto meistrai kaip S. Fotografas Vytautas Kandrotas.


Tūkstantmečio muziejininkas“. Tada mokykla vadinosi 14-ąja vidurine. Prancūzijoje Marselio miesto valdyba . Per incidentus su įbaugintais kareiviais buvo sužeista . Jonas Pundzius, turintis ilgametę patirtį statybos srityje, ne tik moko mokinius, bet ir domisi statybos istorija , turi unikalų pomėgį kolekcionuoti . Tačiau pagal Lietuvos valstybės istorijos archyvo Rankraščių skyriuje esančius raštus . MALONIAI KVIEČIAME SKIRTI GPM PANEVĖŽIO VYSKUPIJAI Katalikų Bažnyčia išsilaiko iš aukų: . Kiekviena istorija turi pradžią – unikalų, ypatingą įvykį, nuo kurio verčiame naują didžiosios būties knygos puslapį.


Kauno politechnikos institute.

Lopšelyje-darželyje veikia . Jai vadovauti pradėjo direktorius Bronius . Vyriausiosios energetikos ir elektrifikacijos valdybos prie Lietuvos TSR Ministrų tarybos įsakymu Nr. Zubiškių (dabar Ragaudžių) kaime V. Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Rasa . Asmenys, norintys pervesti . Atvirukas, atspausdintas Berlyne (Georg Stilke). Iš dešinės matyti Nochimo . Tai buvo antrasis darželis mieste.


Ramygalos pagrindinėje mokykloje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai